LIFE

3+1 βιβλιοθήκες με στυλ για να έχεις χώρο και ομορφιά

Ο ρόλος της βιβλιοθήκης σε οποιοδήποτε δωμάτιο, από την κρεβατοκάμαρα και το home office, μέχρι το χολ και το σαλόνι, είναι πολυσύνθετος.

Πρόκειται, βλέπεις, για ένα έπιπλο που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο αλλά και που φιλοξενεί πλήθος διακοσμητικών αντικειμένων, διαμορφώνοντας ενεργά το στυλ και την αισθητική του δωματίου. Ως εκ τούτου, η επιλογή της είναι μείζονος σημασίας -χρειάζεσαι κάτι που να καλύπτει τις πρακτικές σου ανάγκες αλλά παράλληλα να «δένει» και με το design των υπόλοιπων επίπλων. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 3+1 εξαιρετικές βιβλιοθήκες που θα αναδείξουν τη διακόσμηση του χώρου σου, εξασφαλίζοντάς σου την αναγκαία χωρητικότητα.

 

@Work Pisa

Είτε αναζητάς μία βιβλιοθήκη που θα χωρέσει τα πολυάριθμα βιβλία και περιοδικά σου, είτε μία για να τοποθετήσεις φιγούρες, μοντέλα και λοιπά διακοσμητικά αντικείμενα, η @Work Pisa θα σε καλύψει απόλυτα. Με διαστάσεις 60 x 30 x 143 εκατ. είναι όσο πλατιά και ψηλή χρειάζεται για να ικανοποιήσει τα «θέλω» σου, χωρίς όμως το μέγεθός της να την καθιστά απαγορευτική για τα περισσότερα δωμάτια. Διαθέτει τέσσερα ράφια χωρισμένα σε blocks με τρόπο ασύμμετρο, στοιχείο που τονίζει ακόμα περισσότερο την… παιχνιδιάρικη διάθεσή της. Η βιβλιοθήκη @Work Pisa είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη στο χρώμα της βελανιδιάς αντέχοντας όχι μόνο στον χρόνο αλλά και το βάρος των βιβλίων σου.

 

Namek Δρυς

Μία πρόταση πρακτική και συνάμα συμπαγής, η βιβλιοθήκη Namek έχει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται μέχρι και το τελευταίο κυβικό εκατοστού του χώρου που καταλαμβάνει. Με διαστάσεις 38,5 x 95 x 112 εκατ. είναι ό,τι πρέπει ακόμα και για μικρά δωμάτια, «προικίζοντάς» τα με χώρους φύλαξης κάθε λογής αντικειμένου. Διαθέτει φινίρισμα από δρυ και μοντέρνο συνδυασμό ενώ η κατασκευή μοριοσανίδας με την επένδυση μελαμίνης είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στον χρόνο και την καθημερινή χρήση. Τα ράφια της είναι ευρύχωρα ώστε να τοποθετήσεις αντικείμενα που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου αλλά και διακοσμητικά ενώ τα δύο της ντουλάπια θα σου χαρίσουν απλόχερα χώρους μακριά από τα αδιάκριτα μάτια των επισκεπτών σου.

 

@Work Ladder II

Γουστόζικη και με υψηλή αισθητική, η βιβλιοθήκη Ladder II της @Work θα σε κερδίσει με την πρώτη ματιά. Ο μίνιμαλ χαρακτήρας της είναι τέτοιος που της επιτρέπει να στέκεται σε οποιονδήποτε χώρο, ανεξαρτήτως διακόσμησης. Εκεί που άλλωστε η συγκεκριμένη πρόταση υπερτερεί έναντι των άλλων, είναι στην ανάδειξη του ίδιου του περιεχομένου της. Κομψή και με εντυπωσιακό φινίρισμα, η βιβλιοθήκη Ladder II είναι κατασκευασμένη από μελαμίνη πάχους 15 χιλ. στο χρώμα της βελανιδιάς διαθέτοντας μεταλλικά πόδια για έξτρα υποστήριξη και απόλυτη σταθερότητα. Έρχεται με ράφια με επιφάνεια που μεγαλώνει προοδευτικά προς τα κάτω. Οι διαστάσεις της εντοπίζονται στα 52 x 47 x 146 εκατ. για να εκμεταλλευτείς έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο ύψος.

 

@Work Home

Υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις όμως που η βιβλιοθήκη μπορεί να είναι κομματάκι… too much για ένα δωμάτιο. Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος ή ήδη γεμάτος από έπιπλα, η προσθήκη μίας -ακόμα- βιβλιοθήκης μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή. Εδώ είναι που η ραφιέρα Home της @Work έρχεται να δώσει τη λύση. Κομψή, συμπαγής και προσιτή, με διαστάσεις 70 x 30 x 101 εκατ. και κατασκευασμένη από μοριοσανίδα πάχους 15 χιλ. με επένδυση από PVC για έξτρα αντοχή και μεταλλικό σκελετό για ασύγκριτη σταθερότητα, αποτελεί μία λιτή αλλά άκρως ελκυστική πρόταση που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Τα δε τρία ράφια της μπορούν να φιλοξενήσουν τα πάντα, από CD, κεριά και βιβλία, μέχρι φιγούρες, λούτρινα και άλλα διακοσμητικά.