LIFE

25 άλυτα μυστήρια

Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike.gr, καταγράφει μια λίστα με πράγματα που δεν θα λύσεις εύκολα στην ζωή σου, ίσως και ποτέ.

1. Όταν μία συσκευή δεν δουλεύει πάντα την χτυπάς λίγο για να επανέλθει“. Πόσο λογικό είναι αυτό σαν σκέψη; Επίσης ποσό φυσιολογικό είναι ότι αφού την χτυπήσεις μετά επανέρχεται και λειτουργεί;

2.Τα άτομα που πηγαίνουν σε fast-food και τρώνε σαλάτα“. Δεν μπορείς δηλαδή να φας σαλάτα κάπου αλλού, πες μου με ποιον τρόπο σκέψης επιλέγεις το πιο trash μέρος φαγητού για να φας ένα από τα πιο υγιεινά που υπάρχουν;!

3. Δεν είμαι κατά ούτε του tattoo, ούτε του piercing, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική του να μην υπάρχει εκατοστό κενό στο δέρμα χωρίς τατουάζ, όπως δεν μπορώ να βρω και πού είναι η ομορφιά όταν από μία μύτη κρέμονται 50 κρίκοι σκουλαρίκια. Πες με και παράλογη.

4. Που πάει το καλοκαίρι όταν φεύγει;

5. Ο έρωτας;

6. Η επιλεκτική όραση των αντρών στο θέμα τάξη και καθαριότητα“. Πραγματικά είναι εκπληκτικό πως δεν μπορούν να διακρίνουν το χαλί στο όποιο μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι τους.

7. Η μόνιμη τάση των γυναικών να γκρινιάζουν και να μουρμουράνε για όλα, πάντα τις πιο ακατάλληλες στιγμές“. Είναι πραγματικά μυστήριο, σαν να μας έχεις προγραμματίσει και δεν γίνεται να σταματήσουμε κάποιες φόρες!

8. Όσες φορές και να εξηγήσεις σε μια γυναίκα τι είναι το οφ-σαιτ, στο υπογράφω, πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει κατανοήσει“, γιατί ακόμα και αν γίνει εκείνη τη στιγμή μπροστά της δεν θα το καταλάβει.

9. Ποιος παίρνει το πριτι μπρα;

10. Σε κάθε σπίτι υπάρχει ένα ποτήρι με οδοντόβουρτσες και πότε ο αριθμός δεν αντιστοιχεί στα άτομα που μένουν στο σπίτι, είναι πάντα περισσότερες“. Ας μου βρει κάποιος την εξήγηση σε αυτό το χρόνιο μυστήριο.

11.Ποιος είναι ο λόγος που τριβείς τα μαλλιά σου με την πετσέτα μετά το λούσιμο, δεν πρόκειται να στεγνώσουν πιο γρήγορα!“. Μπορείς απλά να τα αφήσεις να στεγνώσουν ή να τα στεγνώσεις με το σεσουάρ.

12. Γιατί μου αρέσει ο Νίκος που του αρέσει η Μαίρη που της αρέσει ο Πέτρος που του αρέσω εγώ; Και κυνηγάει ο ένας τον άλλον χωρίς σταματημό;

13. Που πήγε ο μισθός;

14. Όλοι έχουμε την τάση να συνεχίζουμε να ρουφάμε το καλαμάκι, ενώ το πότο ή ο καφές έχουν τελειώσει“. Μην περιμένετε να ξαναγεμίσει από μόνο του δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πιάσαμε πάτο, τέλος!!

15.Δεν θα εξηγήσω πότε τον λόγο που οι άνθρωποι τρέχουν στις σκάλες του μέτρο, για να φτάσουν πρώτοι και να περιμένουν 10’ μπροστά στην αποβάθρα“.  Νομίζουν ότι αν φτάσουν πρώτοι θα πιάσουν καλή θέση;

16. Γιατί σου πετυχαίνουν τα μαλλιά ενώ δεν έχεις να πας πουθενά;

17. Γιατί βρίσκεις ταξί όταν δεν θες;

18. Γιατί σου πετυχαίνει το φαγητό μόνο όταν τρως μόνη σου και όταν περιμένεις κόσμο όλα είναι λασπωμένα;

19. Γιατί η μαμάδες να έχουν πάντα δίκιο;

20. Γιατί όλες οι νόστιμες τροφές να είναι παχυντικές; Γιατί τα πακοτίνια να μην έχουν τις ίδιες θερμίδες με τα κολοκυθάκια;

21. Γιατί οι άντρες έχουν ρώγες.

22.Η ροπή των γυναικών στο δράμα που μιλάνε για ένα θέμα μόνο και μόνο για να έχουν λόγο να κλάψουν και να φωνάξουν“.  Είναι από εκείνα τα μαζοχιστικά βράδια –κυρίως- που όλες έχουμε περάσει με φίλες μας, να χτυπιόμαστε και να κλαίμε γοερά. Ευτυχώς κάποιες καταλαβαίνουμε τι κάνουμε και σταματάμε τη συνήθεια αρκετά νωρίς, άλλες πάλι συνεχίζουν ακάθεκτες.

23. Γιατί η κρέπα σοκολάτα πάει τόσο πολύ μετά από μια αλμυρή κρέπα.

24. Ποιος γονιός επιλέγει το όνομα Βρασίδας για τον γιο του.

και το αιώνιο:

25. Που πάμε όταν πεθαίνουμε;

Διάβασε επίσης στο Savoirville.gr

Ποιον ψάχνουμε να βρούμε στον έρωτα

Ρομαντικό κλισέ