ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

13 φωτογραφίες ζώων με αστείες φάτσες που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Στις 4 Οκτωβρίου γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων και όλοι μοιραστήκαμε φωτογραφίες και βίντεο από τα αγαπημένα μας κατοικίδια στα social media. Αυτή η μαζίκη δήλωση αγάπης, πάντα με συγκινούσε γιατί λατρεύω να διαβάζω ιστορίες για το πως ένα αδέσποτο γατί έγινε η βασίλισσα ενός σπιτιού στο Παγκράτι και πως ένας σκυλούκος που μεγάλωσε σε καταφύγιο απολαμβάνει πλέον βόλτες στην παραλία. Φαντάσου ότι έκλαψα με μαύρο δάκρυ στο γραφείο όταν διάβασα το κείμενο της Μαριλέλλας για τον σκύλο της, τον Μάο.

Για αυτό και αποφάσισα να κάνω ένα θέμα που θα μου φτιάξει τη διάθεση, έτσι έκανα μια μικρή έρευνα στο internet για να εντοπίσω σκυλιά και γατιά που παθαίνουν Chanlder και δεν μπορούν να φωτογραφηθούν πάρα-πολύ-χαριτωμένα όπως τα υπόλοιπα.

Πριν ξεκινήσει αυτό το μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα δεν γίνεται να μην κάνω αναφορά στον δικό μου μαλλιαρό, τύπου φλοκάτη, Σωτήρη που κάθεται μονίμως με την γλώσσα έξω,

(i got you babe) | 1/366

A photo posted by νάθυ (@nan8iela8keto) on

ή τη γάτα της κολλητής μου, το λεγόμενο Μπεμπέ ή Κορασάμι ή αλλιώς ‘δεν μπορώ να ΜΗΝ κάνω αστείες φάτσες όλη την ώρα, είναι στο DNA μου’.

Mood.

A photo posted by νάθυ (@nan8iela8keto) on

Καταλαβαίνεις φαντάζομαι το λόγο 🙂