WATCHLIST

10 πράγματα που συμβαίνουν ΜΟΝΟ στις σειρές

Σπαταλάω φοβερά πολύ χρόνο βλέποντας σειρές και ενώ τις αγαπάω πολύ έχω μερικά παράπονα από αυτές.

Μετά από πολλές δεκάδες επεισόδια διάφορων sitcoms εντόπισα κάποια πράγματα που συμβαίνουν συνέχεια και με κάνουν ελαφρώς έξαλλη. Για αυτό λοιπόν αποφάσισα να κάνω, τι άλλο, μια λίστα με όλα αυτά έτσι για να βγάλω το άχτι μου. Αν λοιπόν παρακολουθείς και εσύ σειρές τότε θα έχεις παρατηρήσει να συμβαίνουν- πολύ συχνά- τα εξής:

1. Οι πρωταγωνιστές βγαίνουν συνέχεια στο ίδιο μαγαζί, στο οποίο ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι πάντα άδειο το ίδιο σημείο. Ναι, λολ αυτό συμβαίνει και σε μας δεν έχουμε κάτσει ποτέ σε διαφορετικό τραπέζι ούτε έχουμε αναγκαστεί να ψάξουμε άλλο μαγαζί. Όχι.

2. Όποτε χρειάζεται ταξί κάποιος ήρωας, ο κόσμος να χαλάσει, θα βρει. Πολύ συνηθισμένο φαινόμενο και στην πραγματικότητα, μην σου πω ότι εμφανίζεται μπροστά μας πριν καν το χρειαστούμε. *κοιτάει την οθόνη εκνευρισμένη*

3. Κλείνουν το τηλέφωνο χωρίς να πουν γεια, τα λέμε. Τι αγένεια είναι αυτή ρε παιδιά; Γιατί έτσι;

4. Τα παιδιά των πρωταγωνιστών είναι σαν φαντάσματα, τα βλέπουμε σπάνια και δεν προκαλούν ποτέ προβλήματα στους γονείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Meredith Grey, η οποία έχει τρία, ΤΡΙΑ παιδιά και είναι 24/7 στο νοσοκομείο. Ποιος στο καλό τα προσέχει; Πότε τα βλέπει; Θυμάται άραγε τα ονόματά τους;

5. Υπάρχει πάντα αυτός ο φίλος που λέει συνέχεια αστεία. Κρύα αστεία. Κάθε δύο ατάκες. Και έχει ακόμα φίλους. Και δεν σκέφτεται κανείς να του πει ΝΙΣΑΦΙΜΙΛΑΣΑΝΑΝΘΡΩΠΟΣ επιτέλους. Γεια σου Chandler και Tracey, σας αγαπώ αλλά ENOUGH.

6. Ζουν σε φανταστικά σπίτια, ακόμα και αν είναι άνεργοι- κάτι που με κάνει Ε Ξ Α Λ Λ Η. Εγώ δηλαδή γιατί μένω σε γκαρσονιέρα στο ισόγειο και η Jess σε ένα τεράστιο ευάερο και ευήλιο loft; Θα ξεχάσω εγώ που ήταν ταυτόχρονα άνεργη με τον Nick και τον Winston; Ότι τι; Πλήρωνε ενοίκιο και λογαριασμούς ΜΟΝΟ ο Schmidt; Απαιτώ εξηγήσεις.

7. Μπαίνουν στα σπίτια χωρίς κλειδί και χωρίς να χτυπήσουν. Δέκα σεζόν στα Φιλαράκια χρησιμοποίησαν κλειδί μόνο ΜΙΑ φορά και όχι τίποτα άλλο έσπασε κιόλας γιατί λέει είχε να χρησιμοποιηθεί πολύ καιρό. Για να μην μιλήσω για το κουδούνι που υπήρχε για διακοσμητικούς λόγους γιατί δεν το είχε χτυπήσει ποτέ κανείς. Αγένεια εσύ σούπερ σταρ.

8. Δεν πάνε ποτέ για δουλειά και είναι μονίμως για καφέ ή για μπύρες. Όχι ότι δεν θα ήθελα να συμβαίνει αυτό και στην πραγματικότητα, αλλά πληγώνομαι όταν αντιλαμβάνομαι ότι εγώ δεν θα το ζήσω ποτέ αυτό.

9. Στο ίδιο κόνσεπτ, έχουν πάντα χρήματα για ό,τι χρειάζεται να κάνουν. Αφού δεν πάνε για δουλειά ΠΟΥΤΑΒΡΙΣΚΟΥΝ;

10. Πετυχαίνουν τους πιο hot άντρες/ γυναίκες όταν πάνε στο σούπερ μάρκετ/ κατεβάζουν τα σκουπίδια και κάνουν πάντα το κατάλληλο small talk το οποίο οδηγεί με συνοπτικές διαδικασίες σε πετυχημένα ραντεβού. ΝΑΙΚΑΛΑ.

Γιατί είπαμε βλέπουμε σειρές;