ΕΞΟΔΟΣ

10 pink πράγματα στην πόλη που μας φτιάχνουν τη διάθεση

Η Αθήνα μπορεί να έχει να επιδείξει μια Ακρόπολη, μια πλατεία Συντάγματος και πολλά πολλά πολλά μικρά μαγαζάκια, αλλά όταν σκέφτεσαι τι χρώμα έχει, σχεδόν ασυναίσθητα λες "γκρι". Είναι πόλη, δε γίνεται να μην πεις "γκρι": είναι σχεδόν προαποφασισμένο εξ ορισμού δηλαδή.

Βέβαια, αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα, οι δρόμοι του κέντρου είναι γεμάτοι χρώμα. Και ποια απόχρωση θα πρόσεχε περισσότερο η Μάριον στις βόλτες της στο δρόμο; Το ροζ. Όχι μόνο γιατί είναι το πιο τέλειο φόντο για instagram, αλλά και επειδή μπορεί να σου φτιάξει αποδεδειγμένα τη διάθεση. Δηλαδή η απόδειξη είμαι εγώ, που με κάθε pink προσθήκη (είτε είναι μαλλιά, τσάντα, αξεσουάρ για το κινητό ή ρούχο), νιώθω αμέσως καλύτερα. Αν αρχίσεις κι εσύ να δίνεις περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες και να ενθουσιάζεσαι με τα μικρά – θα δεις ότι το pink είναι το χρώμα που μπορεί να σε βάλει στην πιο funky διάθεση.

Μια απλή βόλτα στην πόλη, σου επιφυλάσσει πολλές pink εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις. Μόλις λοιπόν μπεις στο pink mood, πάρε μέρος στο διαγωνισμό της ΕΨΑ, Pink Your City, και κέρδισε τέλεια δώρα!

Στο παγωτατζίδικο

(παγωτό καρπούζι, lila pause και φράουλα, νομ νομ)

 

Στα κτίρια

 

Στους τοίχους

(ροζ graffiti και δεν περιγράφω άλλο – το συγκεκριμένο είναι στην οδό Λέκκα)

 

Στη Ριβιέρα

(θερινός κινηματογράφος στα Εξάρχεια, Βαλτετσίου 46)

 

Στο περίπτερο για μια ΕΨΑ Pink Lemonade

 

Στα μπαλκόνια

Στα μαλλιά

(επειδή γιατί όχι;)

 

Στα μαγαζιά

(Otto Resto Bar, Καλαμιώτου 18 και Ευαγγελιστρίας 33)

 

Στα ρούχα των συναδέλφων σου

(Η Έρρικα Ρούσσου του oneman.gr σε μια random μέρα της στο γραφείο)

 

Στην (αποτυχημένη) τσιχλόφουσκα

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson