ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα style icon with noTHINKIN

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

 

Από τον Βασίλη Φιλιππακόπουλο

Η αισθητική στο ντύσιμο αποτελεί θέμα παιδείας! Το πώς θα ντυθούμε , “με στυλ”,  in fashion και φυσικά να νιώθουμε άνετα, είναι ένα θέμα που απασχολεί τουλάχιστον τους περισσότερους από εμάς καθημερινά. Αρχικά, θα σου πω ένα μυστικό. Όχι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις όλη σου την περιουσία για να αγοράζεις κάθε νέα collection. Όπως έχει ειπωθεί “Η μόδα αλλάζει, το στυλ μένει αναλλοίωτο”. Τολμώ έτσι να σου πω, ότι ένα Style icon δεν ακολουθεί απαραίτητα την μόδα αλλά πολλές φορές την δημιουργεί.

 

Τα Style icons δεν κάνουν κάτι μαγικό όταν ντύνονται ούτε φυσικά έχουν ένα στυλίστα από το πρωί ως το βράδυ. Απλά με τόση εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα ξέρουν και πώς να το προσεγγίσουν. Εσύ; Θα μοιραστώ μαζι σου ενα tip. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις απεγνωσμένα ένα αυτοδημιούργητο στυλ εφόσον μπορείς να αντιγράψεις το τέλειο! Ψαξτο, δες το, αντεγραψε το! Μπορείς και εσύ να γίνεις ακριβώς σαν το πρότυπό σου, αρκεί να υιοθετήσεις το στυλ του! Δεν χρειαζεται να το ΣΚΕΦΤΕΙΣ αρκει να το ΚΑΝΕΙΣ. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η Μιρκέτα Βιδάλη, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο έχει το δικό της στυλ, το οραματίζεται και το κάνει πραγματικότητα μέσα από το δικό της brand, το noTHINKIN.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα άπο την αρχή. Είσαι γυναικα; Γνωρίζεις ποιο στυλ σου ταιριάζει; Δεν χρειάζεται να το σκεφτείς. Απλώς κοίτα! Κοίτα ποια ρούχα επιλέγουν οι διάσημοι star της προτίμισής σου και φορά τα ίδια. Πρέπει να καταλάβεις ότι η αντιγραφή είναι στην μόδα! Υιοθέτησε τα στυλ τους νιώσε αυτοπεποίθηση μην το σκέφτεσαι!

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.