ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ξύπνησα και τον είδα να με βιάζει»: Ο πρώην τραγουδιστής των Spandau Ballet είναι κατά συρροή βιαστής;

Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images

Ο πρώην τραγουδιστής των Spandau Ballet, γνωστός ως Ross William Wild, κατηγορείται για βιασμό 3 γυναικών και σεξουαλικές επιθέσεις σε 2 γυναίκες. 

 

Η δίκη του 36χρονου ξεκίνησε στο Wood Green Crown του Λονδίνου την Τρίτη 11 Ιουνίου, όπου ακούστηκε ότι είχε μια «πιο σκοτεινή» και «αποκρουστική» πλευρά καθώς και φαντασίωση να κάνει σεξ με γυναίκες, ενώ αυτές κοιμόντουσαν. Μπροστά στους ενόρκους του δικαστηρίου στο Wood Green υποστήριξε ότι είχε απλά την επιθυμία να κοιμηθεί με γυναίκες, ενώ εκείνες κοιμόντουσαν. Είπε επίσης ότι φαντασιωνόταν να κάνει σεξ με μια κούκλα βιτρίνας.

Είπε σε απλά ελληνικά ότι ο βιασμός, ήταν μια σκοτεινή φαντασίωση του. Πες μου ότι είσαι εγκληματίας, χωρίς να μου το πεις. Αντιμετωπίζει περαιτέρω κατηγορίες για ηδονοβλεψία, εκφοβισμό και ελεγκτική συμπεριφορά. Όλο το πακέτο του σαδιστή, μισογύνη, βιαστή που θεωρεί ότι οι γυναίκες είναι σκλάβες του σεξ. Οι εισαγγελείς είπαν ότι η ομάδα υπεράσπισης του θα υποστηρίξει ότι αυτό ήταν ένα παιχνίδι ρόλων με τη γυναίκα να συμπεριφέρεται σαν να ήταν θύμα.

Μια γυναίκα πήγε στο σπίτι του το 2015 έχοντας γνωρίσει τον πρώην τραγουδιστή των Spandau Ballet στον ιστότοπο γνωριμιών Plenty of Fish, είπε ότι ξύπνησε στο κρεβάτι του και βρήκε τον Ross William Wild να κάνει σεξ μαζί της, ενώ εκείνη κοιμόταν.

Μια άλλη γυναίκα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι απαιτούσε να κάνουν σεξ 5 και 6 φορές μέσα σε ένα βράδυ. Δεν ήξερε ότι την βιντεοσκόπησε στον ύπνο της. Μια ακόμα μάρτυρας κατέθεσε ότι την εκβίαζε με πορνογραφικό υλικό και την απειλούσε ότι θα το διαρρεύσει. Όλες οι γυναίκες που κατέθεσαν στο δικαστήριο, είπαν ότι ο πρώην τραγουδιστής των Spandau Ballet. είχε την απαίτηση να ικανοποιούνται οι ορέξεις του.

Ο Ross Davidson είχε ενταχθεί στο συγκρότημα Spandau Ballet το 2018 για να αντικαταστήσει τον Tony Hadley ως τραγουδιστής του συγκροτήματος, αφού έπαιξε τον Elvis Presley στο μιούζικαλ Million Dollar Quartet του West End μαζί με τον μπασίστα Martin Kemp. Τον έδιωξαν από τη μπάντα 11 μήνες μετά. Αναρωτιέμαι γιατί. Συνελήφθη στο σπίτι των γονιών του στο Aberdeen.  

Η θητεία του στο Spandau Ballet ήταν σύντομη, καθώς τον απέλυσαν ζωντανά στο This Morning του ITV 2 χρόνια αργότερα. Και ισχυρίστηκε ότι ένιωσε τόσο ταπεινωμένος που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Φυσικά αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.