ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει πώς να #ΜείνουμεΑσφαλείς, φτιάχνοντας τη δική της αυτοσχέδια μάσκα

Instagram

Από σήμερα (4/5) περνάμε σε μία εντελώς νέα φάση στην καθημερινότητά μας. Αφήνουμε πίσω μας τα πρώτα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και δεν στέλνουμε μήνυμα για τις μετακινήσεις μας. Από το #ΜένουμεΣπίτι περνάμε σταδιακά στο #ΜένουμεΑσφαλείς. Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας και μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μόνες μας μία υφασμάτινη μάσκα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και το #ΜένουμεΑσφαλείς παίρνουν τη σκυτάλη από τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το #ΜένουμεΣπίτι. Από σήμερα οι συνθήκες της καθημερινότητάς μας αλλάζουν ξανά. Και μπορεί σιγά σιγά να βγαίνουμε από την καραντίνα και το σπίτι μας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια. Και την τήρηση κάποιων σημαντικών μέτρων. Ένα από αυτά είναι και η χρήση μάσκας, γι’ αυτό η Βίκυ Σταυροπούλου μας δείχνει πώς να φτιάξουμε μία αυτοσχέδια υφασμάτινη μάσκα μόνες μας.

Το βίντεο ξεκινά με τη Βίκυ Σταυροπούλου να μιλάει στο τηλέφωνο. «Εγώ θα βάλω μάσκα που θα τη φτιάξω μόνη μου» λέει. Η ηθοποιός επισημαίνει ότι πρέπει να φοράμε μάσκα όπου επιβάλλεται με σκοπό να προστατευτούμε από τον κορονοϊό. Το σποτ της νέας καμπάνιας #ΜένουμεΑσφαλείς είναι χρηστικό και πολύ βοηθητικό σε περίπτωση που θέλεις να φτιάξεις τη δική σου μάσκα. Η Βίκυ Σταυροπούλου μάς δείχνει τα βήματα, επιστρατεύοντας το γνώριμο χιούμορ της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σου δίνει τα tips για να φτιάξεις μόνη σου μία υφασμάτινη μάσκα

Σύμφωνα με την ηθοποιό, θα χρειαστείς ένα βαμβακερό μπλουζάκι, το οποίο θα κόψεις και θα διπλώσεις από πάνω προς τη μέση και από κάτω προς τη μέση, επαναλαμβάνοντας με προσοχή. Στη συνέχεια τοποθέτησε δύο λαστιχάκια αριστερά και δεξιά και δίπλωσε τις άκρες στη μέση. Πιάσε με τα χέρια σου τα λαστιχάκια και φόρα τη μάσκα. «Φοράμε μάσκα για να έχουμε όλοι την υγεία μας» λέει η ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο, η Βίκυ Σταυροπούλου δίνει ακόμα ένα tip. Αφού χρησιμοποιήσεις τη μάσκα σου θα πρέπει να την πλύνεις στους 60 βαθμούς και να τη σιδερώσεις σχολαστικά. Έτσι θα είναι έτοιμη (και εσύ ασφαλής) για την επόμενη χρήση.