ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα ελληνικά νησιά δεν ήταν ποτέ πιο Kisterss

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Κατερίνα Τσιγαρίδα

Εσύ πόσα γυαλιά ηλίου έχεις; Όσα κι αν είναι, δεν θα είναι ποτέ αρκετά και ειδικά όταν πλησιάζει το καλοκαίρι. Η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη το γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας και γι’ αυτό η σειρά γυαλιών ηλίου τους είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από τα αξεσουάρ και τη βαλίτσα σου φέτος.

 

Ξεκινώντας με μικρά βήματα στο χώρο της μόδας, από ένα απλό fashion blog (aka my flashback fashion) και πολλές φιλοδοξίες, σήμερα η Όλγα και η Γωγώ έχουν χτίσει ολομόναχες με πίστη και θάρρος ένα δυνατό brand, με πρώτο προϊόν τα χειροποίητα γυαλιά ηλίου. Έχοντας την Ιταλία σε πρώτη φάση, ως βάση για την κατασκευή των πρώτων κομματιών τους το 2014, όπου και δημιουργήθηκε το διαδικτυακό τους κατάστημα , το πρώτο λανσάρισμα της σειράς στο e-shop γίνεται sold out αμέσως. Όταν αργότερα, οι πρώτες ύλες προέρχονταν από την Ελλάδα, τα νέα γυαλιά δεν θα μπορούσαν να έχουν άλλα ονόματα πέρα από αυτά των ελληνικών μας νησιών.

Mykonos, Sifnos, Ithaki, Santorini και Hydra είναι μόλις μερικά από αυτά, κυκλοφορούν σε διαφορετικά χρώματα και πρωτότυπα σχέδια και ταιρίαζουν σε όλα τα γούστα. Ωστόσο, δεν είναι μόνο τα ονόματα που αποδεικνύουν την αγάπη τους για την Ελλάδα. Τα social media “μαρτυρούν” το γεγονός αυτό, αφού και οι δύο φροντίζουν με κάθε ευκαιρία στις εξορμήσεις τους και μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, να αναδεικνύουν την ελληνική ομορφιά και το μπλέ της χώρας μας, συνδυάζοντας πάντα και την μόδα, που είναι άλλωστε το στοιχείο τους. Ένα είναι σίγουρο: αυτός ο τόπος θα τους παρέχει πάντα πολύ και ποικίλο υλικό για να υποστηρίξουν το έργο τους.

Μέσα από το e-shop τους KISTERSS προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές επιλογές σε γυαλιά ηλίου που μπορούν να απογειώσουν κάθε outfit. Γι’αυτό, όπου κι αν πας φέτος το καλοκαίρι μη ξεχάσεις τα Kisterss γυαλιά σου, και να θυμάσαι if you want to be featured, use #Kisterss.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.