ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν με τίποτα τη μοναξιά

Δε μιλάμε μόνο για την κατηγορία των ανθρώπων που δεν αντέχουν να είναι μόνοι τους ερωτικά. Οι σχεσάκηδες του ζωδιακού κύκλου μπαίνουν σε άλλη λίστα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για αυτά τα πλάσματα που είναι κοινωνικά, φροντίζουν πάντοτε να μην ξεμένουν από παρέα και δεν αντέχουν τον εαυτό τους, ειδικά όταν δε νιώθουν πολύ καλά. Είναι εκείνοι που θα σου πιάσουν την κουβέντα όταν έχεις πάει να πιεις καφέ μόνος σου και θες την ησυχία σου.

 

Δίδυμοι

Όλοι το ίδιο σκεφτήκαμε. Ότι και μόνο να τον αφήσεις, πάντα θα έχει παρέα την άλλη του προσωπικότητα. Εκτός αυτού, είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο και πάντα έχει μία γνώμη για κάθε θέμα. Νιώθει στα νερά του όταν περιστοιχίζεται από γνωστούς και αγνώστους και δεν βαριέται ποτέ να αποδεικνύει πόσο ιδιαίτερες προσωπικότητες (ουπς) έχει.

Λέων

Βρίσκεται πάντα στο κέντρο της προσοχής τινάζοντας τη χαίτη του και κερδίζοντας τους άλλους με τις αστείρευτες γνώσεις του. Αν τολμήσεις να του στερήσεις την προσοχή που επιζητά, θα τον στενοχωρήσεις, διότι έχει γεννηθεί για να είναι ηγέτης. Κι άμα μείνει μόνος, ποιος θα απολαμβάνει αυτό το μεγαλείο;

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει τη διπλή ικανότητα να μην ξεμένει ποτέ από παρέα και να γνωρίζει κόσμο ακόμα κι αν παρατήσεις σε ένα γκαράζ σε ερημωμένη περιοχή. Ξέρει επίσης πώς να χρησιμοποιήσει τη γοητεία του για να φλερτάρει και να μην μένει ποτέ single.

Αιγόκερως

Εδώ πρόκειται για έναν πολύ περίεργο συνδυασμό χαρακτηριστικών. Ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι πρόκειται για το πιο μονόχνωτο ζώδιο που δεν θα δείξει ποτέ ότι θέλει να σε κάνει φίλο, καταφέρνει πάντα να είναι in a relationship ή να μην περνάει ούτε ένα λεπτό μόνος. Ποιος τον αντέχει; Μάλλον οι υπόλοιποι Αιγόκεροι.

Υδροχόος

Δεν είναι απλά ότι είναι κοινωνικός, είναι ότι νιώθει ότι προσφέρει στο κοινό καλό και ότι πρέπει να είναι πανταχού παρών σε οτιδήποτε περιλαμβάνει ανθρώπους, καλές πράξεις, εθελοντισμό και προσφορά. Αλλά και στο σπίτι να μείνει, δεν είναι ποτέ μόνος. Μιλάει στον εαυτό του.