ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 4 ζώδια που θα ζήσουν έναν πολύ ερωτικό Ιούνιο

Ιούνιος. Επιτέλους καλοκαίρι. Η εποχή του χρόνου για την οποία σβήνεις ημέρες, λαχταράς και ονειρεύεσαι είναι εδώ. Από εδώ και πέρα, όλο και περισσότερα Σαββατοκύριακα θα έχουν φόντο την παραλία ενώ οι ευκαιρίες για βόλτα και διασκέδαση αυξάνονται. Το ίδιο και οι ευκαιρίες για φλερτ. Όλα αυτά τα συστατικά φτιάχνουν την τέλεια συνταγή για να ζήσεις περισσότερες υπέρτατες ρομαντικές στιγμές.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ρομαντισμού, ανεμελιάς, επαναπροσδιορισμού και αισιοδοξίας, ο έρωτας έχει κεντρική θέση και 4 είναι τα ζώδια που θα το ζήσουν πιο έντονα από τα υπόλοιπα. Μπορεί να είναι μια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι ο επαναπροσδιορισμός μιας σχέσης, μπορεί να είναι η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου πόθου. Ποια είναι όμως τα ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα αποδειχθεί ένας πολύ καλός ερωτικός μήνας; Ποια ζώδια θα ζήσουν μεγάλες στιγμές;

Δίδυμος

 

Ο Δίδυμος, τον Ιούνιο, έχει ούτως ή άλλως την τιμητική του αφού είναι ο μήνας των γενεθλίων του. Δίδυμε, ετοιμάσου για συναρπαστικές στιγμές. Ακόμα κι αν τον τελευταίο καιρό έζησες στιγμές άγχους με οικονομικά ή οικογενειακά θέματα, ετοιμάσου να χαλαρώσεις και να βρεις την πνευματική γαλήνη που σου είχε λείψει. Αν είσαι σε mood για νέες γνωριμίες, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια νέα ιστορία. Αν ψάχνεις για κάτι πιο μόνιμο, μην απογοητεύεσαι και μην απορρίπτεις. Να είσαι ανοιχτή με τους ανθρώπους, να τους αφήνεις να μπαίνουν στη ζωή σου ακόμα κι αν προθέσεις τους δεν συμφωνούν απαραίτητα και αυστηρά με τις δικές σου. Μπορεί κάτι που θα ξεκινήσει ως διασκέδαση να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο.

Σκορπιός

Αυτή τη στιγμή είσαι σαν ζογκλέρ που προσπαθεί να κρατήσει 32 πιάτα σε ένα στύλο. Με άλλα λόγια, κάνεις μεγάλες προσπάθειες να συνδυάσεις δουλειά, σπίτι και κοινωνική ζωή. Παρόλα αυτά, τα άστρα λένε να είσαι έτοιμη για μεγάλες συγκινήσεις τον Ιούνιο. Αν έχεις σχέση, το να αφοσιωθείς σε αυτή είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Αν σκεφτόσουν να προτείνεις να κάνετε το επόμενο βήμα (ο,τι κι αν σημαίνει αυτό για τη σχέση σας), ο Ιούνιος είναι η καλύτερη εποχή αφού τα άστρα είναι 100% μαζί σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ μας Υδροχόε, για τον Ιούνιο θα γίνεις το κέντρο της προσοχής ενώ οι ευκαιρίες για ρομάντζο και φλερτ θα διαδέχονται η μια την άλλη. Ξέρουμε ότι θα νιώσεις υπέροχα, αλλά προσπάθησε να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα (εντελώς τουλάχιστον). Αντιθέτως, εστίασε σε αυτό που θέλεις και έχεις ανάγκη, είτε αυτό είναι μια σοβαρή σχέση, είτε κάτι πιο «αέρινο» και χαλαρό. Αποφάσισε τι ζητάς. Μόνο όταν ξέρεις τι θέλεις, εκπέμπεις τα ανάλογα vibes και ελκύεις τα σωστά για σένα άτομα. Αφουγκράσου, σκέψου και άδραξε την ευκαιρία όταν αυτή σου παρουσιαστεί.

Ιχθύς

 

Αυτό τον Ιούνιο θα ξαναβρείς τον, πιθανώς χαμένο αυθορμητισμό σου, την τόλμη και τη γενναιότητα σου, το κορίτσι που διψά για νέες συγκινήσεις και περιπέτειες, αλλά και την αυτοπεποίθησή (την οποία είχες καταχωνιάσει για έναν ολόκληρο χειμώνα). Αυτό, φυσικά, θα έχει αντίκτυπο και στους γύρω σου οι οποίοι, «διαβάζοντας» αυτά τα σούπερ ελκυστικά χαρακτηριστικά σε εσένα, προφανώς και θα σε προσεγγίσουν πολύ πιο εύκολα.