ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τα 4 ζώδια που αδυνατούν να μείνουν φίλοι με τους πρώην τους

Το να μείνεις φίλη με κάποιον που έχεις μοιραστεί κάποιες νύχτες πάθους δεν είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει. Κάποιοι άνθρωποι δε, μπορούν να το υποστηρίξουν πολύ λιγότερο από άλλους. Σίγουρα θα σου έχει τύχει ή να κόψεις οριστικά τις σχέσεις σου με έναν άνθρωπο μετά τον χωρισμό σας, ή κάποιος που θα σε έχει κόψει από την ζωή του. Και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ πιθανόν είτε εσύ είτε αυτός να ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Ο πάντα ανταγωνιστικός Κριός δεν ενδιαφέρεται να μείνει φίλος με έναν πρώην, γιατί το ενδιαφέρον του κεντρίζει περισσότερο το να τον ανταγωνιστεί στο ποιος θα περάσει καλύτερα και ποιος θα φτιάξει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά ξανά τη ζωή του μετά τον χωρισμό. Ναι θα σε αφήσει να παρακολουθείς τη ζωή του από τα social media, αυτό το θέλει κιόλας για να μπορεί να σου δείξει πόσο καλύτερα τα καταφέρνει από εσένα, και θα θέλει να έχει πρόσβαση στη δική σου ζωή, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι αυτή η συμπεριφορά απέχει πολύ από την φιλία.

Λέων

Λατρεύει να τον λατρεύουν οπότε δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να παραμείνει φίλος με κάποια που σύντομα θα αρχίσει να λατρεύει κάποιον άλλο. Αν μείνετε φίλοι αυτό είναι κάτι που δεν αποφεύγεται οπότε ο Λέων προτιμά να αποφύγει εντελώς τη φιλία με τις πρώην του. Επίσης δεν συγχωρεί εύκολα οπότε αν έχεις μεγάλο μερτικό ευθύνης στον χωρισμό του δίνεις έναν επιπλέον λόγο να μη θέλει να συνεχίσει τις σχέσεις του μαζί του. Εκτός κι αν κάνεις κάτι πολύ θεαματικό και γενναιόδωρο για εκείνον. Τότε μπορεί και να το ξανασκεφτεί. Για λίγο. Και να επανέλθει στην αρχική του απόφαση.

Σκορπιός

Εντάξει, πώς περιμένεις να παλέψει ο Σκορπιός τη ζήλεια του και να γίνει φίλος με την πρώην του; Δεν έχει σημασία αν τη θέλει ακόμα ή όχι, ήταν κάποτε δική του και η αποκλειστικότητα είναι κάτι που ο Σκορπιός δεν μπορεί να διαπραγματευθεί. Προτιμά να θυμάται πόσο καλά ήταν όσο ήσαστε αποκλειστικά μαζί και να μην ξέρει τίποτα άλλο για τη μετέπειτα ζωή σου. Δεν το κάνει επειδή δεν νοιάζεται, το κάνει επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί εύκολα τον παθιασμένο του χαρακτήρα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν συγχωρεί εύκολα και όλοι το ξέρουν αυτό. Κι αυτό δεν είναι ακριβώς προτέρημα όταν μιλάμε για την φιλία. Αν κάποιος ράγισε την καρδούλα του ακόμα κι αν δείχνει ότι το συγχωρεί δεν θα το ξεχάσει.Κι αυτό του είναι δύσκολο γιατί κάθε φορά που θα σε βλέπει, ακόμα κι αν σε έχει ξεπεράσει εντελώς θα θυμάται όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα ένα προς ένα. Μην ξεχνάς ότι είναι πρακτικό ζώδιο, άρα γιατί να δυσκολέψει τον εαυτό  του με το να σε βλέπει ως φίλη όλη την ώρα;