ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα 3 ζώδια που γκρινιάζουν ασταμάτητα

ΙΜΑΧTREE

Έχεις κι εσύ αυτόν το φίλο που δεν ευχαριστιέται με τίποτα και κάτι θα βρει για να ξινίσει και γκρινιάξει, λέγοντας πως όλα του πάνε στραβά. Αν δεν έχεις έναν τέτοιο φίλο (ή σύντροφο), μάλλον είσαι εσύ αυτό το άτομο που γκρινιάζει συνεχόμενα και κάνει τους άλλους να αναθεματίζουν την ώρα και τη στιγμή. Γιατί το κάνεις αυτό όμως; Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι είσαι τελειομανής και περιμένεις τα πάντα να είναι άψογα. Και όταν αυτό δε συμβαίνει (σχεδόν πάντα δηλαδή), παθαίνεις υστερία, σαν τα μωρά που χάνουν την πιπίλα τους.

 

Καρκίνος

Ο βασιλιάς της γκρίνιας. Αν και δεν το κάνει με κακή πρόθεση, υπάρχει τέτοια γκάμα συναισθημάτων μέσα του, που μπερδεύεται και ο ίδιος και έχει ανάγκη να τα εξωτερικεύσει, χωρίς να ξέει το σωστό τρόπο. Νομίζουν ότι έτσι θα ανακουφιστούν και θα ηρεμήσουν, και είναι αλήθεια. Αλλά δημιουργούν πρόβλημα στους οικείους τους και τους σπάνε τα νεύρα.

Διάβασε κι αυτό: Ο μεγαλύτερος φόβος που έχεις μέσα σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σου

Σκορπιός

Αν και μιλάμε για ένα δυναμικό και αποφασιστικό ζώδιο, όταν τα πράγματα δε λειτουργούν όπως θα ήθελε, βγαίνει εκτός ελέγχου και γκρινιάζει για τη ρημάδα της ζωή που του φέρθηκε άδικα. Όταν παραπονιέται, νομίζει ότι έτσι ανακτά τον έλεγχο και ότι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Έχει αυτό κάποιο αποτέλεσμα; Όχι.

Τοξότης

Το περίεργο με τον Τοξότη είναι ότι, αν και είναι φύσει αισιόδοξος, έχει την τάση να μιλάει για όλα αυτά που παρατηρεί, ακόμα και αν ακούγεται σαν παράπονο. Δυσκολεύεται να φιλτράρει για το τι πρέπει να πει και τι όχι και συνήθως δε σκέφτεται τις συνέπειες που ακολουθούν. Αλλά όταν αποφασίσει να γκρινιάξει κανονικά, ξεκινά με ένα μονόλογο που μπορεί να διαρκέσει μέρες ολόκληρες.