ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Sun of a Beach: Οι πετσέτες που θα αναστατώσουν το καλοκαίρι σου

Η Έλλη και η Μελίνα γνωρίστηκαν στο σχολείο. Τότε δεν έκαναν παρέα, τώρα ως ντουέτο κάνουν θραύση και κρύβονται πίσω από το ελληνικό και πρωτοπόρο brand ''Sun of a Beach''.

Για να γίνουν οι σωστές συστάσεις μιλάμε για την Έλλη Ρούντου και τη Μελίνα Πίσπα κορίτσια της μόδας. Η Έλλη ήταν στιλίστρια σε περιοδικά μόδας και η Μελίνα είναι σχεδιάστρια. Λέτε να μην ήξεραν τι έκαναν;

Η ιδέα ήρθε έτσι ξαφνικά, όπως όλα τα μεγάλα πράγματα. Μήπως να κάνουμε αυτό; Αν παρατηρήσεις υπάρχει ένα κενό σε αυτόν τον τομέα. Δεν υπήρχαν όμορφες πετσέτες θαλάσσης. Νομίζω πως όσο περνά ο καιρός αυτό βελτιώνεται και καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε ένα trend.”

sun3.jpg 

Είχαν απόλυτο δίκιο και γέμισαν ένα κενό που ήταν εμφανές χωρίς κανείς να έχει καταφέρει να το εντοπίσει μέχρι τη στιγμή που έδρασαν. Το beachwear styling περιλαμβάνει και την πετσέτα, δε γίνεται αλλιώς. Να προσέχεις όλα τα υπόλοιπα και η πετσέτα σου να είναι χάλια; Δε συμβαίνουν αυτά κορίτσια.

Τις ρωτώ για την ποιότητα. Δεν σου έχει συμβεί να πάρεις μοβ πετσέτα, να πας κυρία στη θάλασσα και την επόμενη να είναι ροζ και δέκα πόντους πιο κοντή; ”Χρησιμοποιούμε 100% αιγυπτιακό βαμβάκι ιδανική για χρήση σε πισίνα και θάλασσα. Ούτε βαριά, ούτε πούπουλο που χαλάει μετά από λίγα πλυσίματα.”

Η Έλλη και η Μελίνα δεν εφησυχάζουν. Μπορεί η επιτυχία να ήρθε από την πρώτη στιγμή όμως η διάρκεια και το άνοιγμα στο εξωτερικό είναι αυτό που τις ενδιαφέρει πρωτίστως. ”Πουλάμε και στο εξωτερικό. Επισκεπτόμαστε πολλές εκθέσεις και δείχνουμε τις δημιουργίες μας. Παρίσι, Ιαπωνία, Ντουμπάι, Λίβανο είναι κάποιοι από τους προορισμούς μας. Θέλουμε οι ξένοι να μας μάθουν και μαζί με εμάς να γνωρίσουν και το ελληνικό καλοκαίρι. Μέσα από το blog μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε δεσμούς, συναισθήματα και να αναδείξουμε τις ελληνικές ομορφιές. Οι guest bloggers μας γράφουν τη δική τους ιστορία με την πετσέτα τους.”

Δε θα γινόταν να μη μιλήσουμε για το όνομα. Έχεις ακούσει κάτι πιο ευφάνταστο; Σε προκαλώ. sun1.jpg

Το ”Sun of a Beach” είναι πρωτοπόρο σε όλα του. Κάνουν green delivery στην Αθήνα με ποδηλάτες και next day delivery δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Παραγγέλνεις την πετσέτα σου την Πέμπτη, την Παρασκευή την έχεις στην πόρτα σου και φεύγεις για το νησί. Όλα για την ευκολία σου γίνονται.

Υπάρχει φρεσκάδα στις ιδέες και τις συνεργασίες τους. ”Ξεκινήσαμε φέτος μία αποκλειστική συνεργασία με τον Cacao Rocks, graffiti artist, και θα δημιουργήσουμε  μια συλλεκτική σειρά, limited edition.” Αν περάσεις από την Αβραμιώτου θα δεις το σχέδιο που ”χτύπησε”.

 

”Προσπάθησε να σκεφτείς κάτι που δεν υπάρχει, κάτι ιδιαίτερο, εστίασε σε αυτό και θα επιτύχεις” μου λένε με ένα στόμα, μία φωνή τη στιγμή που ήδη με φαντάζομαι να απλώνω την πετσέτα μου στην παραλία κάποιου νησιού.

Τις πετσέτες Sun of a Beach θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα και στο e-shop.