ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπύρος Χατζηαγγελάκης στις πρώτες του δηλώσεις: «Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα»

Papadakis Press/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ήταν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς όταν ο ηθοποιός, Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποφάσισε να κάνει μία φάρσα στο θέατρο που δουλεύει. Φάρσα που οδήγησε στη σύλληψή του από αστυνομικούς για «διασπορά ψευδών ειδήσεων». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει τηλεφώνημα για βόμβα κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης παράστασης στο θέατρο Νέος Ακάδημος, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, για εξέταση και εκκένωση του θεάτρου και να προκληθεί πανικός. Εκείνη τη στιγμή ήταν που παραδέχθηκε πως ο ίδιος βρισκόταν πίσω από το τηλεφώνημα και πως δεν υπάρχει κανένας εκρηκτικός μηχανισμός στον χώρο του θεάτρου.

Τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης σχετικά με τη «βλακώδη φάρσα» στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το συμβάν, ακολούθησαν η δημόσια συγγνώμη του με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το Facebook.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα»

«Κοιτάξτε να δείτε, μέσα στην καθημερινότητα, όλοι μας, για να την ελαφρύνουμε, κάνουμε διάφορα αστεία. Κάποια πετυχημένα κάποια, κάποια αποτυχημένα. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα. Όταν κάποια στιγμή, αυτό το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια του εσωτερικού, του κύκλου που μπορείς να τα κάνεις αυτά και εμπλέκεται η αστυνομία, ξαφνικά σταματάει να είναι πλάκα και μετατρέπεται σε κάτι πολύ σοβαρό. Γι’ αυτό και ακολούθησαν οι νόμιμες διαδικασίες. Οπότε, είναι πάρα πολύ λογικό αυτό», ανέφερε στην αρχή ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που παραδέχθηκε πως είναι συνηθισμένος στις φάρσες, μόνο που η συγκεκριμένη ξέφυγε από αυτά τα όρια.

«Να διευκρινίσω πως δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία. Πήρα στο θέατρο, το τονίζω. Τηλεφώνησα στο ταμείο του θεάτρου. Είναι πολύ σημαντικό. Πέρασα μία πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που έκανε τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Στεναχωρηθήκαμε γιατί πήρε πολύ άσχημη τροπή»

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έκανε τις δικές της δηλώσεις. Η ίδια ευχήθηκε να μην ταλαιπωρήθηκαν οι άνθρωποι που πήγαν στο θέατρο για να παρακολουθήσαν την παράσταση, ενώ μάλιστα έκανε λόγο για μία πολύ κακόγουστη φάρσα. «Στεναχωρηθήκαμε γιατί πήρε πολύ άσχημη τροπή. Συμμετείχαμε όλοι. Έγινε πάρα πολύ γρήγορα και νομίζαμε ότι το έχουν καταλάβει. Τέλος πάντων, ας περάσει. Να είμαστε καλά».

«Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πέρα απ’ ότι στεναχωρήθηκε νομίζω ότι ένιωσε κι άλλα πράγματα γιατί έχει μία παραπάνω ευθύνη κι είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός. Το να σχετίζεται το όνομά του με κάτι τέτοιο, νομίζω ότι δεν του αξίζει», κατέληξε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.