ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σου έχω φρέσκα και juicy νέα

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

 

Από τη Δέσποινα Μαλαμίδη

Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο

Άριστη η συνδρομή στο γυμναστήριο, αλλά από μόνη της, και χωρίς να έχει την τιμητική της όλο τον υπόλοιπο χρόνο, τι να σου κάνει; Αλλά ας το πάρουμε αλλιώς. Έστω ότι εσύ την τιμάς την συνδρομή σου και μπράβο σου, τι γίνεται για όλους εμάς τους υπόλοιπους που μια δεν προλαβαίνουμε, μια έχει την αγαπημένη μας ταινία στην τηλεόραση, μια μας πλάκωσε το πάπλωμα καλοκαιριάτικα θα τολμήσω να πω γιατί έχω και θράσος;!  Χρειάζεται και μια διατροφική βοήθεια βρε αδερφέ για όλες τις παραπάνω δικαιολογίες αλλά και για να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, τουλάχιστον διατροφικά . Εδώ έρχονται οι VERVE JUICES.

Η Verve είναι μια ελληνική εταιρεία δύο δίδυμων αδερφών, της Μάρθας και της Κέλλυς Χατζηγιάννη οι οποίες ανέκαθεν αγαπούσαν τον υγιεινό τρόπο ζωής θέλοντας να τον περάσουν και στις οικογένειες τους.

 

 Τι γίνεται όμως όταν είσαι full time εργαζόμενη-μητέρα και πας να στύψεις έναν 100% φυσικό χυμό; Απλό. Χρειάζεται ανακαίνιση η κουζίνα! Ξέρεις, μαχαίρια από εδώ, αποχυμωτές από εκεί, φρούτα πάνω-κάτω, ποτήρια δεξιά-αριστερά, ας μην τα πολυλογώ το έπιασες το νόημα! Έτσι ήρθε η μεγάλη ιδέα: η πρώτη, εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει, εμφιαλώνει και διαθέτει cold pressed χυμούς από λαχανικά, φρούτα και βότανα, καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα αποτοξίνωσης. Τί είναι το cold-press όμως; Η μέθοδος cold-pressing (ψυχρή έκθλιψη) είναι η αργή διαδικασία εξαγωγής χυμού σε δύο βήματα κάτω από πολύ μεγάλη πίεση (3 τόνοι) και πολύ χαμηλή θερμοκρασία, που επιτρέπει μια πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση θρεπτικών συστατικών, μετάλλων και ενζύμων από οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποχύμωσης.Οι χυμοί είναι τόσο φρέσκοι που η διάρκεια ζωής τους είναι μόλις 72 ώρες, ενώ η περιεκτικότητα σε βιταμίνες είναι 45-60% μεγαλύτερη.

 

 Να σημειώσω εδώ πως οι φυτικές ίνες αφαιρούνται ώστε να είναι εύπεπτοι και να απορροφούνται πλήρως οι χυμοί (η γρήγορη απορρόφηση είναι που κάνει τον ωμό χυμό τόσο αντιοξειδωτικό).

Κοίταξε λοιπόν τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Στο www.vervejuices.com θα τα βρείς ακόμη πιο αναλυτικά και όμορφα. Θα σου πω όμως πως διαθέτουν 3 προγραμματάκια: το“beginners”-ακριβώς σαν εμένα-εκείνους λοιπόν τους τολμηρούς που θα κάνουν το πρώτο βήμα και θα δοκιμάσουν την τύχη τους,το “signature” για εκείνους που δοκίμασαν ήδη το “beginners” και θέλουν να το πάνε σε άλλο level και τέλος το “experts” για όσους δηλαδή παίζουν την αποτοξίνωση στα δάχτυλα! Θα σου πω επίσης πως μέσα στο κουτί που θα παραλάβεις ( διότι ΝΑΙ, έρχονται στην πόρτα σου) θα βρεις έξι πολύχρωμους χυμούς στο σύνολο των 500 ml(από τους οποίους το ένα είναι γάλα).

Είσαι ή δεν είσαι των μαθηματικών αυτή είναι και η πιο ωραία εξίσωση που θα λυσεις στην ζωή σου: 5 χυμοί+1 μπουκάλι γάλα= αποτοξίνωση. Να τονίσουμε πως μια σωστή αποτοξίνωση προϋποθέτει και την κατάλληλη προετοιμασία του οργανισμού, μία ημέρα πρίν και μία ημέρα μετά. Δεν θα δεις κάποια διαφορά εάν έχεις πάει το προηγούμενο βράδυ μπαρότσαρκα!

Η προσωπικη εμπειρία

Δεν θα σου πω ψέματα, δεν το είχα ξανακάνει και δεν θα το τολμούσα εάν δεν ήταν πρόκληση. Έστω και για μια ημέρα, είδα αποτελέσματα και μάλιστα τα κάποια ήταν ίδια και με του ποτού. Όχι μην με παρεξηγείς, εννοώ πως ήμουν πιο ευδιάθετη για παράδειγμα όπως κάνει και το ποτό. Ένιωσα πολύ καλύτερα με το σώμα μου, πιο ανάλαφρη με περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια. Σαν να αναζωογονήθηκε ο οργανισμός μου. Πιο χαλαρή χωρίς τα νεύρα που έχω συνήθως(πίστεψέ με, είναι πολλά). Κοιμήθηκα και πιο ευχάριστα! Ω ναι φυσικά και θα το ξανά έκανα και όχι μόνο για μία ημέρα. Εγώ δέχτηκα την πρόκληση, εσύ τι περιμένεις για να πειστείς; Ξεκίνα να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου και συνδύασε το με την γυμναστική που είπαμε πιο πάνω.

Θα σε δω στην παραλία!

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.