ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοφία Πολυζωγοπούλου: Οι δηλώσεις της μετά την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

papadakispress

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης 20/06 ο Απόστολος Λύτρας, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος εξαιτίας της παραβίασης των περιοριστικών όρων για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη η Σοφία Πολυζωγοπούλου, έλαβε μηνύματα στο κινητό της, προκειμένου να λάβει ο Απόστολος Λύτρας τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά και κάποια χρήματα. «Συνάδελφος και συνεργάτης του συζύγου μου, με προσέθεσε σε μία ομαδική συνομιλία στο Viber, στην οποία συμμετείχα εγώ, ο σύζυγος μου και ο δικηγόρος. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτό έχει γίνει κατόπιν εντολής που έλαβε από το σύζυγό μου» είχε πει η δικηγόρος, τονίζοντας πως αυτό δεν ήταν κάτι που επιθυμούσε.

Παρά την επιβολή του όρου της μη συναναστροφής μαζί της που παραβίασε με τα μηνύματά του ο Απόστολος Λύτρας, η πρώην σύζυγός του και η κόρη του μπήκαν στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου την Τρίτη 18/06 για να πάρουν όσα χρειάζονταν, με την 37χρονη να πατά το panic button και στη συνέχεια να λιποθυμά, αφού βρισκόταν σε σύγχυση.

«Εγώ βρισκόμουν στο σαλόνι και από τα παράθυρα είδαμε να έχουν έρθει στον χώρο ο δικηγόρος, η πρώην σύζυγος του κατηγορουμένου και οι μεγάλη κόρη του συζύγου μου. Ο πατέρας μου φώναξε “τι κάνετε μέσα στο σπίτι;” και η πρώην σύζυγος απάντησε ”εδώ είναι το σπίτι του Αποστολή και ήρθαμε να πάρουμε ότι θέλουμε”» περιεγραψε.

Με αφορμή τα όσα έγιναν το βράδυ εκείνο και τα μηνύματα που αντάλλαξε η ίδια με την κόρη του Απόστολου Λύτρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου έδωσε τη δική της απάντηση στον Πέτρο Κουσουλό και την εκπομπή Ανοιχτές Υποθέσεις.

«Από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί τους γονείς μου. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο, ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν. Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα προέχουν άλλα, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο viber και γράφουν διάφορα, ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι».

«Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει, υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει 3 ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω» δήλωσε στον Πέτρο Κουσουλό η Σοφία Πολυζωγοπούλου.