ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοφία Παυλίδου: Η νέα αγωγή στον Μάνο Παπαγιάννη και το ποσό που ζητάει

Κική Παπαδοπούλου/ 24MEDIA

Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου του 2022, ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των μηνύσεων που είχαν υποβάλει η Σοφία Παυλίδου και ο συνάδελφός της για βίαιο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην παράσταση Πετάει, Πετάει που συμμετείχαν και οι δυο το 2018, στο θέατρο Χυτήριο. Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος για τη σωματική βλάβη που προκάλεσε στη Σοφία Παυλίδου, ενώ η ίδια αθωώθηκε. Η ποινή που επιβλήθηκε στον ηθοποιό μετά την καταδίκη του είναι 4 μήνες φυλάκισης με αναστολή.

 

Στα νεότερα των εξελίξεων, λίγο χρονικό διάστημα μετά τη δικαστική νίκη της, η Σοφία Παυλίδου προχώρησε σε νέα αγωγή. Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2022, η ίδια κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, ζητώντας από τον Μάνο Παπαγιάννη περισσότερα από 80.000 ευρώ.

Η Σοφία Παυλίδου δίνει συνέχεια στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη, ζητώντας του 80.000 ευρώ

Όπως όλα δείχνουν, η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης θα ειδωθούν ξανά στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η ηθοποιός δίνει συνέχεια στη δικαστική τους διαμάχη. Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί η εν λόγω αγωγή στο δικαστήριο.

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτήν τη ποινή. Έχει τα κριτήριά του. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή», είπε σε δηλώσεις της στην εκπομπή Happy Day, την επομένη της δικαστικής απόφασης.

«Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση μετά από 4 χρόνια που αθωώνομαι διπλά. Δικαιώνομαι διπλά, για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει. Αθωώθηκα. Φυσικά έφαγε την ποινή αυτή των 4 μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί, με αναστολή», είχε προσθέσει μεταξύ άλλων με ικανοποίηση η Σοφία Παυλίδoυ.