ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πράγματα που θα σε κάνουν να φωνάξεις: Απεταξάμην την ομοφοβία

Η 21η Μαρτίου είναι η μέρα που γιορτάζουμε την πάταξη του ρατσιμού. Σε κάθε επίπεδο. Φυλετικό, κοινωνικό, οικονομικό και ναι και ερωτικό! Γιορτάζουμε, λοιπόν, σήμερα κυρίες μου. Βγάλτε τα χαρτομάντηλα, αγκαλιάστε τη διπλανή σας. Απολαύστε. Ζήτω ο έρωτας. Και αν μέσα σας υπάρχει η παραμικρή υποψία ομοφοβίας ήρθε η ώρα να την ξεπεράσετε χάρη στα παρακάτω:

To “First Gay Hug” Video

Ομοφυλόφιλοι αγκαλιάζουν ομοφοβικούς, ομοφοβικοί σταυροκοπιούνται και στο τέλος όλοι είναι χαρούμενοι. Η ζωή είναι ωραία. Ποιος νοιάζεται με ποιον κοιμάσαι στο κρεβάτι σου;

Οι σκέψεις των παιδιών για τους gay γάμους

 

Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Ετσι δεν λένε;  Στην ερώτηση αν ένας φίλος σου έλεγε πως είναι gay η απάντηση είναι μία “Deal with that”!

Οι ευλογίες του Macklemore και της Madonna

 

Τριάντα τρία gay και straight ζευγάρια παντεύτηκαν live στα φετινά βραβεία Grammy. “Whatever God you believe in we come fro the same one. Strip away the fear. Underneath it’s all the same love”. Και κλάμα ο Keith Urban και εμείς μαζί.

Ο Putin ο Vladimir

bCwtfbN.jpg 

Φανταζόμαστε ότι δεν θέλεις να του μοιάσεις.

Το χιούμορ της Ellen Degeners

“Μεγάλωσa μέσα σε ετεροφυλόφιλους, όπως όλοι οι ετεροφυλόφιλοι, από εκεί προερχόμαστε εμείς οι gay άνθρωποι. Από εσάς…ετεροφυλόφιλοι”. Μία οικογένεια είμαστε όλοι βρε παιδιά.

Τα σοφά λόγια του Morgan Freeman

morgan.jpg

Τα έχει τα δίκια του ο Morgan.

Η εξής απλή διαπίστωση

gay.jpg 

Η ομοφυλοφιλία υπάρχει σε πάνω από 450 είδη. Η ομοφοβία μόνο σε ένα. Ποιο από τα δύο είναι επιλογή και ποιο ανθρώπινη φύση; Ε; Εδώ σας θέλω.

Μα ούτε ο θεός είναι

large.jpg 

Αν ο θεός είναι αγάπη, να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις.

Και στην τελική…

getoverit.jpg