ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Που και να ‘ξερες όμορφή μου Καρυάτιδα!

Η Κατερίνα Λάσπα και το kl2real.gr, επίσημος συνεργάτης του ladylike.gr, γράφει πώς νιώθει για τις καρυάτιδες της Αμφίπολης.

Περνάω τέλεια με τα καθημερινά σε απίστευτη συχνότητα “ανακοινωθέντα” από το λόφο Καστά και τον τάφο της Αμφίπολης! Νιώθω ότι συμμετέχω στις ανασκαφές… Kαι μάλιστα σε δικά μας χώματα! Φρενίτιδα από όλο τον κόσμο με τις “αιώνιες κουκλάρες”.

Χαλάστηκα: που παρακολουθώ αρχαιολόγους να κοκορομαχούν στα παράθυρα, με βεντετισμούς και κόντρες για το αν όσα αποκαλυφθούν θα αφορούν σε ρωμαϊκό ή μακεδονικό τάφο και άλλα τέτοια “χαριτωμένα” μικροπρεπή. Κι όλα αυτά πάνω από έναν αρχαίο τάφο, πάνω από ένα γεγονός που παρακολουθεί σχεδόν όλος ο πλανήτης με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σαν να ζήλευαν από καιρό την αίγλη των σεισμολόγων, που τσακώνονται συχνά πυκνά on air για τις μελέτες και τις εκτιμήσεις τους.

Έλεος!

Και μέσα σε όλα αυτά, κάποιος απίστευτος τύπος, πιθανότατα από το Ηράκλειο της Κρήτης, αγόρασε το domain name www.kariatides.gr και το έβαλε σε πλειστηριασμό στο ebay με αρχική τιμή εκκίνησης τα 100 δολάρια, δηλαδή 77,42€.

 

Οι υποψήφιοι αγοραστές βρίσκουν το domain name kariatides.gr στην κατηγορία Internet Businesses & Websites.

Γλυκές μου Καρυάτιδες, brand name απαράμιλλης ομορφιάς, τέχνης και ιστορίας, θα “πουλάτε” πάντα και για πάντα, στους αιώνες… Είναι πια καιρός όλες οι αδελφές να επιστρέψετε στο “σπίτι” σας και να γαλήνεψετε! Προς πληρότητα… και αποκατάσταση.

 

 

ΥΓ: Έξι Καρυάτιδες στο Λονδίνο ζητούν πίσω τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πρωτότυπη διαμαρτυρία με πρωτοβουλία της σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου

(ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  10/06/2014)

 

“Στo πλαίσιoτου κινήματος που έχουμε οργανώσει με τον άντρα μου τον Θεόδωρο Ορφανίδη, από το 2010, ‘Beautiful Greece’ (Όμορφη Ελλάδα), με σκοπό να προσελκύσουμε την προσοχή του κόσμου και να ανατρέψουμε αυτό το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για την χώρα μας, μέσα σε όλα θέλαμε να έρθουμε στο Λονδίνο. Με στόχο να παρουσιάσουμε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό δρώμενο-διαμαρτυρία ώστε να βάλουμε και εμείς όχι μόνο το λιθαράκι αλλά μια κοτρόνα ολόκληρη για να μπορέσουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα να επιστρέψουν στην πατρίδα μας. Εμείς είμαστε καλλιτέχνες οχι πολιτικοί”… είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.

..”αυτο που είδα όταν μπήκαμε στο μουσείο, η σιωπή του κόσμου, του χιλιάδες κόσμου που ήταν εκεί και που μας άνοιγε τον δρόμο να περάσουμε ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Θα μου μείνει αξέχαστο για όλη μου την ζωή” τόνισε η κ. Θεοδωρίδου.

 

Διαβάστε επίσης στο kl2real.gr:

Χαμένη αθωότητα

Στο Θερμαϊκό με ταχύτητες που κόβουν την ανάσα!