ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

NDP Photo Agency

Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο καλός του φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του Άγγελος Πυριόχος με μία του ανάρτηση στο Facebook.

Όπως έγραψε ο Άγγελος Πυριόχος, ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε δύο ημέρες να του δώσει σημεία ζωής. «Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτη», έγραψε γνωστοποιώντας τον θάνατο του ηθοποιού ο Άγγελος Πυριόχος. Ο ίδιος ζήτησε τον σεβασμό όλων στο πένθος του για τον Πάνο Χατζηκουτσέλη.

Ο Πάνος Χατζηκουυτσέλης, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945 και ήταν πολύ αγαπητός για τους ρόλους που ερμήνευσε σε πολλές ελληνικές σειρές. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση στη σειρά “Αναδυόμενη” το 1978.

Στις νεότερες γενιές έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από τους τηλεοπτικούς ρόλους του, ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της «Λατρείας» του Ζάχου Δόγγανου στη σειρά του ANT1 «Εκείνες κι εγώ». Ο ρόλος του στη σειρά ήταν αυτός του Κυρίου Παπαπέτρου.

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε εμφανιστεί σε ρόλο guest star σε πολύ επιτυχημένες ελληνικές σειρές όπως «Ντόλτσε Βίτα», «Στο Παρά Πέντε» και «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2007 στη σειρά “Safe Sex”.

Ο ίδιος συνεργαζόταν συχνά με τον Άγγελο Πυριόχο σε μουσικές, σατιρικές και ψυχαγωγικές εκπομπές που προβάλλονταν στην ιδιωτική τηλεόραση. Η μεγάλη του αγάπη πάντως υπήρξε το θέατρο το οποίο υπηρέτησσε για αρκετές δεκαετίες.

«Είναι ένας δεσμός που κρατάει πάνω από 40 χρόνια άρα αντέχει. Το αγάπησα αυτό το επάγγελμα, να το πω; Λειτούργημα; Δεν έχει και τόση σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως σ’ αυτήν τη μεγάλη διαδρομή μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω πολλούς ρόλους σε όλα τα είδη του θεάτρου, να γνωρίσω σημαντικούς ανθρώπους και να γίνω κι εγώ καλύτερος. Και χαίρομαι διπλά γιατί βλέπω νέες φουρνιές ηθοποιών, πολύ ταλαντούχων, να παραλαμβάνουν τη σκυτάλη», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.