ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: Η αντίδρασή του στην είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαΐδου

Papadakis Press Γιώργος Κουκούλης

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, όπως έγινε γνωστό μέσα από τις αναρτήσεις του αδερφού της, Τάκη Νικολαΐδη και του σχεδιαστή, Δημήτρη Στρέπκου στα social media. Η ηθοποιός, που είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από περίπου 20 χρόνια, έχασε τη ζωή της από την ασθένεια. Το δικό του σχόλιο για τη θλιβερή είδηση του θανάτου της, έκανε στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Η Κάτια Νικολαΐδου είναι μία νέα απώλεια που έχει να διαχειριστεί ο ηθοποιός, μόλις 3 μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του. Ο Οδυσσέας Σταμούλης και η συνάδελφός του υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα πριν από δύο δεκαετίες κι είχαν κρατήσει τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο χωρισμός τους είχε συμβεί, ενώ η Κάτια Νικολαΐδου είχε διαγνωστεί με καρκίνο και έδινε την πρώτη από τις μάχες της με αυτόν.

Μιλώντας στην εκπομπή Αργα για τον καρκίνο και την πολύχρονη περιπέτειά της μαζί του, η Κάτια Νικολαΐδου είχε αναφερθεί στον χωρισμό που της κόστισε ίσως και περισσότερο από την ασθένεια, όπως είχε πει τότε.

«Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ, αλλά το με πόσο θάρρος το αντιμετώπισαν δεν το περίμενα. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει, να μην μου σταθεί. Χωρίσαμε μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Έρχεται μία μέρα που μπορεί να μην ξημερώσει άλλη και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι, νιώθεις άσχημα», είχε πει χαρακτηριστικά στον παρουσιαστή της εκπομπής Θοδωρή Αθερίδη.

«Ναι ήταν δύσκολο, αλλά είπα πως θα τα καταφέρω. Είχα πολύ μεγάλη θέληση και είπα πως θα ζήσω και δε θα πεθάνω από αυτό», συμπλήρωνε για την ασθένειά της, η ηθοποιός.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Οδυσσέας Σταμούλης διευκρίνισε ότι είχε να μιλήσει με την πρώην σύζυγό του, εδώ και 20 χρόνια, ωστόσο, δηλώσε συντετριμμένος με την είδηση ότι η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της, αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», είπε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

«Ήμουν συντετριμμένος, που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Τα θερμά μου συλλυπητήρια, τα πιο βαθιά, στους δικούς της ανθρώπους», κατέληξε ο Οδυσσέας Σταμούλης στο σχόλιό του.

Ο σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την απώλεια της καλής του φίλης, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της τους τελευταίους μήνες, που πέρασε στο νοσοκομείο.

«Η Κάτια Νικολαΐδου πάλευε πολλά χρόνια γι’ αυτό δεν την βλέπατε κιόλας. Το πρόβλημα είχε επανέλθει, το πάλευε πολύ. Ήταν στο νοσοκομείο από τον Μάιο. Δεν επιτρεπόταν να την βλέπω λόγω της κατάστασης, μιλούσαμε με βιντεοκλήση. Πίστευε ότι θα πάει καλά. Γελούσαμε, πιστεύαμε ότι θα περάσει. Δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε η Κάτια Νικολαΐδου», είπε χαρακτηριστικά.