ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πάντινγκτον θα τα κάνει μούσκεμα

Το παιδικό ραδιόφωνο ifeelkid.gr σε συνεργασία με το ladylike.gr σου προτείνει μια ταινία για να δεις μαζί με το παιδί σου.

Στις 11 Δεκεμβρίου υποδεχόμαστε τον υπέροχο, κινηματογραφικό κο Πάντινγκτον – και στα ελληνικά με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ένας νεαρός Περουβιανός αρκούδος με πάθος για οτιδήποτε Αγγλικό, ταξιδεύει από τις αχανείς ζούγκλες της χώρας του μέχρι το Λονδίνο με σκοπό να βρει ένα φιλόξενο σπίτι. Αν και αρχικά διαπιστώνει, με τον πιο σκληρό τρόπο, ότι η ζωή στην πόλη δεν είναι όπως τη φανταζόταν δεν θα αργήσει να πέσει πάνω στην ευγενική οικογένεια των Μπράουν. Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας, αφού διαβάσουν την ταμπέλα που έχει κρεμασμένη στο λαιμό του (“Παρακαλώ φροντίστε αυτόν τον αρκούδο“), αποφασίζουν να τον πάρουν μαζί τους, προσφέροντάς του μια προσωρινή διαμονή στο ζεστό και φιλόξενο σπίτι τους. Κι ενώ όλα δείχνουν ήρεμα κι ωραία στη συνύπαρξη του σκανδαλιάρη Πάντινγκτον με τη νέα του οικογένεια, τα πράγματα θα έρθουν άνω κάτω όταν το σπάνιο αρκουδάκι μας θα τραβήξει την προσοχή μιας σατανικής ταριχεύτριας ζώων, την οποία υποδύεται η Νικόλ Κίντμαν.

11 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

 

Διάβασε ακόμα  στο iFeelkid.gr:

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Φον Κουραμπιέ εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη

Secret Santa!