ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο NEWS 24/7: «Μην ανησυχείτε για τη βασίλισσα. Θα πάει εκεί που πήγαν κι οι άλλοι»

@2021 Chris Jackson/Pool/AP Images

Μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ μπήκε «Στο στόμα του Λάκη», στο πρώτο κείμενο της στήλης του σεναριογράφου, ηθοποιού, συγγραφέα και παρουσιαστή, Λάκη Λαζόπουλου για το NEWS 24/7. O Λάκης Λαζόπουλος κάθε Τρίτη θα σχολιάζει την επικαιρότητα, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που μας απασχολούν με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα για τα οποία έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος στο NEWS 24/7 ήταν, όπως σου είπα και η βασίλισσα Ελισάβετ. Η 95χρονη βασίλισσα της Αγγλίας, δεν είναι πλέον όσο ενεργή την είχαμε συνηθίσει.

Έχει ακυρώσει συναντήσεις και πρόσφατα έχασε την λειτουργία της Ημέρας Μνήμης στο Κενοτάφιο στο Λονδίνο, καθώς υπέφερε από πόνους στην πλάτη. Από την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο στις 20 Οκτωβρίου, δεν έχει πραγματοποιήσει δημόσιες εμφανίσεις παρόλο που πήρε εξιτήριο αρκετά σύντομα. Γενικώς η βασίλισσα Ελισάβετ σχεδιάζει να περάσει το υπόλοιπο 2021 αναπαυόμενη στο κάστρο του Windsor. Κι όλοι ανησυχούν για εκείνη. Ο Λάκης Λαζόπουλος αναρωτιέται προς τι όλη αυτή η ανησυχία.

Ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει για τη βασίλισσα Ελισάβετ

«Στην Αγγλία πάλι ανησυχούν για την υγεία της βασίλισσας. Τι κακό τους περνάει από τον νου; 95 χρονών είναι.

Αν ήταν άλλη τώρα θα είχαμε τουμπανιάσει απ’ τα κόλλυβα που θα ‘χαμε φάει. Αλλά αύτη είναι βασίλισσα. Κατάλαβες;

Μην ανησυχείτε για τη βασίλισσα. Να είστε ήσυχοι. Θα πάει εκεί που πήγαν κι οι άλλοι.

Έχει αρχίσει και μυρίζει το λιβάνι που έλεγε και μια θεία μου. Βλέπει το νήμα η μαραθωνοδρόμος. 95 γαρ.

Πω-πω και δεν μπορώ την Καμήλα καθόλου», γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος.

95 ετών η βασίλισσα Ελισάβετ, τι μας σοκάρει που δεν είναι πλέον ενεργή; Γιατί μας σοκάρει το γεγονός ότι ως «μαραθωνοδρόμος» ίσως βλέπει το νήμα, όπως είπε και ο Λάκης Λαζόπουλος; Τις ίδιες απορίες μοιραζόμαστε.

Πάντως αν είσαι κι εσύ ανάμεσα σε όσους ανησυχούν να σε ενημερώσω ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ χάνει την δέηση για την Ημέρα Μνήμης στο Λονδίνο. Συνολικά έχει απουσιάσει 6 φορές κατά τη διάρκεια της 69 ετών βασιλείας της. Η τελευταία της απουσία πριν τη φετινή είχε σημειωθεί το 1999. Η πρώτη ήταν το 1959 και απείχε λόγω εγκυμοσύνης. Για τον ίδιο λόγο απουσίασε και το 1963.

Οι τέσσερις επόμενες φορές σχετίζονταν με ταξίδια της στο εξωτερικό, το 1961 στη Ghana, στην Βραζιλία το 1968, στην Κένυα το 1983 και στη Νότιο Αφρική το 1999.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε επίσης και πρόσωπα της showbiz, όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος (πρώην Bachelor), ο Γιώργος Αγγελόπουλος (πρώην Survivor) αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης (νυν παραγωγός, παρουσιαστής του J2US, τηλεορασάνθρωπος).

Τι θα διαβάσεις για εκείνους στο πρώτο «Στο στόμα του Λάκη» στο NEWS 24/7

  • Στόρι: Στο Στόρι του ο Παναγιώτης Βασιλάκος, αυτός ντε που έκανε το bachelor, αυτό που κόπηκε μετά απ’ αυτόν, που μπήκε ύστερα στη θέση του αυτός που ήταν στο survivor, που κάτι έκανε με κάποια δεν θυμάμαι, αυτός ο επιτυχημένος Βασιλάκος έγινε κι αυτός influencer και δίνει τώρα ένα iPhone 13 που δεν είναι άσχημο για τις γιορτές, όπως είπε κι ο ίδιος.
  • Παντζούρι: Δεν θα πήγαινα ποτέ στο bachelor (που δεν παίζεται πλέον) δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, ο πρώτος νικητής του survivor. Πέταξε το παντζούρι του.
  • Αυτό που ακούγεται ότι θα δώσουν στον Κοκλώνη την έβδομη άδεια; Ισχύει;
  • Το ότι είναι κάτι φιλανθρωπικό δεν σημαίνει ότι και τα αυτιά μας θα γίνονται φιλάνθρωπα.