ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν το προφίλ της στο Facebook και δημοσίευσαν πορνογραφικό υλικό

Instagram.com/natasatheodoridou/

Οι πιθανότητες να την «πατήσεις» από κακόβουλες ενέργειες και να πέσεις θύμα των hackers στον κόσμο του διαδικτύου είναι, πλέον, πολύ περισσότερες, αρκετά πιο εξελιγμένες αλλά και «έξυπνες» απ’ ό,τι παλαιότερα. Ανάμεσα στα παραδείγματα ανυποψίαστων χρηστών που έπεσαν θύματα διαδικτυακής απάτης είναι και η τραγουδίστρια, Nατάσα Θεοδωρίδου. 

Η σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook, λοιπόν, που μετράει κάτι παραπάνω από 800.000 ακόλουθους βρίσκεται μέχρι και αυτήν τη στιγμή υπό τον έλεγχο των hackers, οι οποίοι δημοσίευσαν μεταξύ άλλων και πορνογραφικό υλικό στο feed της.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το χακάρισμα του προφίλ της στο Facebook και η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και για τον λόγο αυτό, όφειλε να ενημερώσει τους αγαπημένους ακόλουθούς της για το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook χωρίς να έχει η ίδια τον έλεγχο.

Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram.com/natasatheodoridou/

Οι αναρτήσεις που γίνονται από τους αγνώστους είναι, όπως αναφέραμε, ερωτικού περιεχομένου ενώ έχουν γίνει και πολλές κοινοποιήσεις δημοσιεύσεων από τη σελίδα της Kylie Kelce, της συζύγου του παίκτη του NFL και ποδοσφαιριστή της Φιλαδέλφεια Eagles, Jason Κelce. Πρόκειται για τον αδερφό του Travis Kelce, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε χάρη στη σχέση του με την Taylor Swift. Τώρα για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό, μην μας ρωτήσεις.

 

«Η επίσημη σελίδα της Nατάσας Θεοδωρίδου στο Facebook έχει χακαριστεί. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας μέχρι να ξαναποκτήσουμε πρόσβαση», ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου στην περιγραφή της φωτογραφίας στο προφίλ της στο Instagram. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά!