ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η δήλωση της Αννίτας Ναθαναήλ για την κατάσταση της υγείας της

Προκόπης Οικονομόπουλος/ Papadakis Press

Η Αννίτα Ναθαναήλ σε δηλώσεις της, αποκάλυψε πως το τελευταίο προγραμματισμένο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δεν πήγε καλά.

Η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία στέκεται στο πλευρό της Παλιοσπύρου από την πρώτη στιγμή μετά την επίθεση εναντίον της με βιτριόλι τον Μάιο του 2021, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας της 35χρονης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πήγε καλά το χειρουργείο αυτό. Αφήστε καλύτερα να σας τα πει η ίδια ή η γιατρός της». Έκλεισε τα λόγια της εξηγώντας πως «δυστυχώς και στην Ιατρική γίνονται λάθη που δεν μπορούν σε περιπτώσεις όπως της Ιώαννας να πάνε όλα τα χειρουργεία καλά».

 

Η Αννίτα Ναθαναήλ, είναι εκείνη που ηγήθηκε της προσπάθειας για οικονομική ενίσχυση προς την Ιωάννα Παλιοσύρου προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τις θεραπείες αποκατάστασης που δεν μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα. Ήταν η γυναίκα που πήρε την πρωτοβουλία για τον λογαριασμό της Ιωάννας στο Go Fund Me όπου κι εσύ μπορείς να τη βοηθήσεις έμπρακτα. «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μία αληθινή μαχήτρια που δεν παραιτήθηκε από τον αγώνα της στιγμή», έχει πει για εκείνη, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει αποκαλύψει πτυχές από τη δύσκολη ρουτίνα αποκατάστασης της Παλιοσπύρου:

«Η Ιωάννα κάνει 3 ώρες τη μέρα μασάζ στο πρόσωπο και στο σώμα για να δυναμώσουν οι ιστοί. Είναι καμένη παντού, εκτός από τις γάμπες. Έχει καψίματα παντού γι’ αυτό και πρέπει να φοράει τα ελαστικά ενδύματα. Δεν μπορεί ούτε να στρίψει, ούτε να κρατήσει όρθιο το κεφάλι της. Δεν μπορεί να κάνει βασικές λειτουργίες, οι οποίες βέβαια ελπίζουμε να αποκατασταθούν μετά κι από επόμενες θεραπείες. Δεν πρέπει να εκτίθεται καθόλου στο φως. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, βρισκόμαστε στο σπίτι μου ή στο σπίτι της». 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Σημασία έχει να μην τα παρατάς»

Στις αρχές του Φλεβάρη η Ιωάννα Παλιοσπυρου επέλεξε να δημοσιοποιήσει μία εικόνα από το δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλευόταν εκείνη τη δεδομένη στιγμή. «Η ζωή είναι απρόβλεπτη.. μερικές φορές άδικη. Σημασία έχει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. Ακόμα εδώ..το παλεύω» έγραφε κάτω από τη φωτογραφία της παραδίδοντας για άλλη μια φορά μαθήματα δύναμης. Κι εμείς είμαστε εδώ, να την στηρίζουμε για όσο χρειαστεί.