ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μόλις έκανε ένα σπουδαίο post. Πρωταθλήτρια (και) στην ψυχή

Instagram/Adigoni.drisbioti

Στις 24 Αυγούστου, το θαυμαστό κορίτσι που ακούει στο όνομα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο των 35 χιλιομέτρων βάδην, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης. Εκτός από τα ρεκόρ που σημειώνει, δεν σταματάει να κυριεύει τις καρδιές μας, επιβεβαιώνοντας κάθε φορά που εκφράζεται δημόσια, ότι το δικό της αθλητικό μεγαλείο, συνοδεύει μια υπέροχη ψυχή γεμάτη ευγνωμοσύνη.

Στην πρώτη ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram μετά τη Βουδαπέστη, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο, δημόσιο «ευχαριστώ» στους λίγους κι εκλεκτούς της ζωής της, τους ανθρώπους που την στηρίζουν αληθινά. Παράλληλα, η 39χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την Καρδίτσα με το φανταστικό success story, κάνει ανοιχτά κάποιες χρήσιμες συνειδητοποιήσεις που αφορούν στην επιμονή, την προσπάθεια και τη στοχοπροσύλωση, βασικά συστατικά του προσωπικού της θριάμβου.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη γράφει: «Πέντε μέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα, αρχίζω να συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο επίτευγμα είναι το να έχεις διακριθεί ανάμεσα στα τεράστια ονόματα του αθλήματος. Επίσης, τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για το πόσο αδιανόητα σημαντικές και απαραίτητες είναι οι λεπτομέρειες στις οποίες επί μήνες ολόκληρους επιμένεις ευλαβικά και όλες έρχονται και σε σώζουν ακριβώς τη στιγμή που τις έχεις ανάγκη, όταν στα τελευταία χιλιόμετρα νομίζεις ότι είναι πιθανό να σε εγκαταλείψει ακόμη και ο ίδιος σου ο εαυτός».

Και κλείνει ως εξής: «Στους λίγους αλλά υπέροχους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου και πιστεύουν σε μένα ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να λέγεται τριγύρω, σε αυτούς που είναι το καταφύγιό μου όποιος και εάν είναι ο καιρός, οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ”. Δεν αγωνίζομαι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για εσάς, ξεπερνάω τα όριά μου και για εσάς, είστε κινητήριος δύναμη. Πάμε μαζί για όλα τα επόμενα. Θα θυμάμαι τη Βουδαπέστη με αγάπη».