ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eve Beos: Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου παραδέχεται στην Τζεφ Μοντάνα ότι ο μπαμπάς της είναι ομοφοβικός

Eve Beos/Instagram

H Eve Beos αποφάσισε να μιλήσει για τον πατέρα της, τον Αχιλλέα Μπέο, στην Τζεφ Μοντάνα, στο TikTok και όσα είπε αξίζουν να ακουστούν. Έδειξε εμπιστοσύνη στην Τζεφ, γιατί ως κόρη δημάρχου κι εκείνη, έζησε με έναν πατέρα που είχε ισοπεδωτικές αντιλήψεις για τη ζωή των παιδιών του. Όπως της είπε η Τζεφ, «ξέρουμε πώς είναι να ζεις στην ελληνική επαρχία». Και μιλάνε με κίνδυνο να χάσουν την ηρεμία τους. 

 

Είδαμε τα 4 κομμάτια της συνέντευξής της και κρατήσαμε σημειώσεις

Η Eve Beos ξέρει πώς είναι να ζεις με ένα νάρκισσο πατέρα που στέκεται εμπόδιο στα όνειρά σου

@tzefmontana Σήμερα Είχα την τιμή να με εμπιστευτεί η Εve Beos, Κόρη του Αχιλλέα Μπέου η οποία θέλησε να δείξει την στήριξη της σε όλ@ μας ! Θα δανειστώ τα λόγια της Ελενας Ακρίτα που είπε «μια μέρα μετά την Πορεία “Παραγωγής ΛΟΑΤΚΙ” όλοι μαζί κόντρα στον ρατσιστικό οχετό, κόντρα στην ομοφοβική ρητορική, κόντρα στην “κανονικότητα” του τρομου. Ορατότητα, συμπερίληψη, αγάπη για ολους, γάμος και οικογένεια για όσα ζευγάρια το επιθυμουν! Η κοινωνία αυτή θα αλλάξει. Εμείς θα την αλλάξουμε. Για να μάς χωράει όλ@.» Ευχαριστούμε Eve για το φώς σου και την πανέμορφη κουβέντα που κάναμε 🌸🏳️‍🌈💕 ♬ original sound – Tzef Montana

«Δεν μου αρέσουν αυτά που ακούγονται αυτή τη στιγμή για την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος και έχω μείνει σιωπηλή πολλά χρόνια. Κουβαλώ τραύματα. Έχω περάσει δύσκολα. Θέλω να μιλήσω για να προστατέψω το όνομα της μητέρας μου. Θέλω να πω ότι δεν είναι κακό να είσαι διαφορετικός. Ότι ξέρω πώς είναι να ζεις με σύνδρομο της Στοκχόλμης. Αγαπώ τον πατέρα μου αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Επί 39 χρόνια η ψυχική ηρεμία και η γαλήνη έλειπε από τη ζωή μου».

Η Eve Beos δεν θέλει να κρύψει τη δική της αλήθεια 

«Αυτό που βλέπετε, αυτή είναι η αλήθεια του Αχιλλέα Μπέου. Αυτός είναι ο πατέρας μου. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, δεν χρειάζεται. Έχω βιώσει βία. Αυτός είναι, δυστυχώς. Ζω πλέον στην Αμερική κι έχω βρει την ευτυχία μου. Είμαι καλά. Βλέπω τα αδέλφια μου να δημιουργούν ένα ριάλιτι για να αισθάνονται καλά. Αν με ρώταγες πριν ένα χρόνο θα σου απαντούσα πολύ διαφορετικά. Τώρα σου λέω ότι με τρομάζει ο πατέρας μου. Ναι, φυσικά ισχύει ότι είναι ομοφοβικός. Μπορεί να έχει κάνει παρέα με gay, δεν αλλάζει κάτι αυτό. Δεν θα μείνω σιωπηλή. Όταν στο παρελθόν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, δεν μου μίλαγε ο πατέρας μου. Έκανε το silent treatment». 

Η Eve Beos δεν θέλει να την ορίζει ο χαρακτηρισμός «η κόρη του Αχιλλέα Μπέου»

«Πριν κρίνεις τον οποιονδήποτε, πρέπει να κρίνεις τον εαυτό σου. Ξέρουμε πάντα τα παιδιά την αλήθεια για τους γονείς μας. Ξέρουμε ποιος είσαι. Μπορεί να μην μας έλειψε τίποτα οικονομικά, αλλα για μένα δεν έχει σημασία αν κρατάω μια τσάντα Louis Vuitton. Ένα παιδί θέλει αγάπη για να μεγαλώσει. Μου πήρε 39 χρόνια για να καταλάβω πολλά. Αν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, μην φέρεις ένα παιδί στον κόσμο. Να υπάρχει ένα τεστ που να περνάνε όσοι θέλουν να γίνουν γονείς πριν φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και το γεμίσουν τραύματα. Μια βρισιά που άκουσα μπορεί να με πονέσει λες και με χτύπησε κάποιος. Ευτυχώς, τα κατάφερα και πλέον δεν με ορίζει ότι είμαι η κόρη του Αχιλλέα Μπέου. Νιώθω άσχημα για την προηγούμενη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν μιλάω με τον πατέρα μου».

Η Eve Beos μιλά για να βοηθήσει κάθε πονεμένο παιδί εκεί έξω

«Δεν υπάρχει επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο. Τον αγαπώ, θέλω να είναι καλά. Αλλά, είμαι καλά και δεν τον έχω ανάγκη. Τον είχα ανάγκη και δεν μου πρόσφερε αυτά που ήθελα ψυχικά. Πολλά είπα. Δεν θα μιλούσα στον οποιοδήποτε. Το έκανα γιατί ένιωσα τη συναισθηματική ανάγκη να προστατέψω τη μητέρα μου. Μπορεί να βοηθήσω άλλο ένα παιδί».