ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύα Μπουντούρη: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών η αγαπημένη φωνή του «Εν Λευκώ»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Εύας Μπουντούρη, δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού στον σταθμό «Εν Λευκώ».

Σε ηλικία μόλις 40 ετών έφυγε από τη ζωή η ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ», Εύα Μπουντούρη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Εύα Μπουντούρη είχε μπει στο νοσοκομείο για μια προληπτική επέμβαση, η οποία ωστόσο δεν εξελίχθηκε καλά. Η 40χρονη δημοσιογράφος πέθανε τελικά, από επιπλοκές.

Σε πένθος ο Εν Λευκώ για την Εύα Μπουντούρη

Για τον ξαφνικό χαμό της, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση και ο ίδιος ο σταθμός.

«Ο En Lefko 87.7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη.

Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε».

Ο σταθμός δεν θα πραγματοποιήσει σήμερα καμία εκπομπή και θα παίζει μόνο μουσική, σε ένδειξη πένθους για τον πρόωρο θάνατό της.

Η Εύα Μπουντούρη με μια ματιά

Η Εύα Μπουντούρη ήταν η «φωνή» του «Εν Λευκώ» τα τελευταία 14 χρόνια.  Στο βιογραφικό της αγαπημένης ραδιοφωνικής παραγωγού του «Εν Λευκώ» διαβάζουμε:

«Κάποιες ώρες της ημέρας, είναι ραδιοφωνική παραγωγός, άλλες είναι φωνή τηλεοπτικών παραγωγών, ενώ ακόμα περισσότερες συντονίστρια διαφόρων έργων. Αγαπάει βαθιά τη μουσική κι έχει πάθος με τον κινηματογράφο.

Ξεκίνησε το ραδιόφωνο το 2002 και από το 2007 το μυαλό και τα χέρια «κόλλησαν» στην κονσόλα του Εn Lefko 87.7, αναλαμβάνοντας τα βράδια, τα απογεύματα, τα μεσημέρια, τα Σαβ/κα και τις καθημερινές.

Μέσα στην υπερβολή της, θεωρεί ότι δεν νοείται groovy μουσική χωρίς μπάσο & μαγεία χωρίς σαξόφωνο! Με ποικίλα ακούσματα και freestyle DJ set, αφήνει πάντα χώρο για πολλά είδη, αλλά δίνει έμφαση στη soulful disco, τη jazzy electronica και τη nu-funk. Τα πιθανά σημεία για να τη βρούμε εκτός των FM, είναι η Αθήνα, τα περίχωρα & τα νησιά».