ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εσύ τι μαγιώ θα επιλέξεις φέτος;

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Εντλίρα Οσμένα

Είναι γνωστό ότι κάθε (μα κάθε) καλοκαίρι όλες οι γυναίκες επιλέγουμε μαγιό που συμβαδίζουν με τη μόδα.

Ήρθε η ώρα λοιπόν κορίτσια μου να πετάξετε από πάνω σας το άγχος του ”τί μαγιό να πάρω φέτος”.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε τη ζωή σας λιγότερο περίπλοκη και λίγο πιο ξεκάθαρη ως προς τι να φορέσετε και τί να αγνοήσετε από όσα θα δείτε στα διάφορα περιοδικά μόδας.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν….

1. Κλασικό Μπικίνι

Όπως το βλέπετε κορίτσια μου! Ένα απλό, διακριτικό και συχρόνως σέξι μαγιό που κάθε άντρας λατρεύει να βλέπει την κοπέλα του να φοράει, σε οποιοδήποτε χρώμα.

Για αυτό μη σκάτε… Βάλτε τα κλασικά σας και τρεχάτε για βουτιές στις παραλίες… Μη το πολυσκέφτεστε!

2. Στράπλες Μαγιό

Ναι κορίτσια μου και όμως το στράπλες οι άντρες το θεωρούν όχι μόνο σέξι αλλά και ιδιαίτερα κομψό καθώς γοητεύουν τις γυναίκες. Βέβαια ιδιαίτερη προσοχή στις κοπέλες με μεγάλο στήθος καλύτερα να το αποφύγεται καθώς δεν κολακεύει ιδιαίτερα.

3. Ολόσωμο Μαγιό

Να και κάτι που εμφανίστηκε έντονα τα τελευταία χρόνια στα καλοκαίρια μας και φαίνεται να έχει γοητεύσει όχι μόνο εμάς αλλά και το αγαπημένο δύσπιστο ανδρικό κοινό. Καλά διαβάζετε φίλες μου τα ολόσωμα μαγιό είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει καθώς πολλοί άνδρες τα βρίσκουν σέξι πάνω στα κορμιά των γυναικών. Γι’ αυτό αφήστε την τάση – πάνα μαγιό ( τα λεγόμενα ψηλόμεσα ) και πιάστε τα ολόσωμα και γρήγορα στις παραλίες να σαγηνεύσετε τους άνδρες που αναμένουν τις εμφανίσεις μας…

4. Μπραζίλιαν

Λίγο πιο αποκαλυπτικό από το κλασικό μαγιό και λίγο πιο σεμνό από το στρινγκ μαγιό. Ένα μαγιό που κάθε άντρας θα ήθελε να αγκαλιάζει το σώμα της κοπέλας του. Μη ντρέπεστε τολμήστε το και θα με θυμηθείτε!

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.