ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα ουράνιο τόξο στο ψυγείο σου

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

 

Από την Έλενα Μπότσολου

Έλα παραδέξου το! Πες το ντε! Σου αρέσει και σένα το ουράνιο τόξο. Η εικόνα του, η μαγεία που βγάζει, η συμβολικότητα του μαζί με τις παιδικές αναμνήσεις. Σύμβολο χαράς και ελπίδας, αθωότητας. Βέβαια ίσως όλα αυτά να ακούγονται λίγο βαρετά και μακρινά στην ενήλικη ζωή και στην τρελή καθημερινότητα. Κοίτα όμως τώρα που θα ξαναπιστέψεις στο ουράνιο τόξο και θα μπει για τα καλά μέσα στη ζωή σου. Γιατί; Γιατί θα σου φέρει χαρά, ενέργεια και ζωντάνια. Δε σε πείθω; Κι αν σου έλεγα πως κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου μπορεί να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό; Και μιλάμε για άμεσα αποτελέσματα, έμπρακτα όχι θεωρίες.

Τα λέω λίγο μπερδεμένα, το ξέρω αλλά θα τα καταλάβεις όλα. Είναι πολύ γνωστό το ουράνιο τόξο της διατροφής αλλά μεταξύ μας ποιος θυμάται τώρα λεπτομέρειες και κανόνες και τους τηρεί κιόλας. Εδώ ταιριάζουν όλα όσα σου έλεγα πριν. Μπορείς να έχεις την καλύτερη, ολοκληρωμένη διατροφή χωρίς κόπο και με κάθε ευκολία. Ήρθε η ώρα να σου συστήσω τους φυσικούς χυμούς VERVE, το νέο εναλλακτικό ουράνιο τόξο αποτελούμενο από τα πιο όμορφα και γευστικά χρώματα που θα συναντήσεις.

 

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή να μάθουμε τα βασικά. Οι χυμοί VERVE είναι 100% φυσικοί και ελληνικοί και μη επεξεργασμένοι. Είναι χωρίς συντηριτικά, ζάχαρη και χρωστικές ουσίες. Όλα αυτά οφείλονται στον ιδιαίτερο τρόπο επεξεργασίας τους «cold pressed» που έχει ως αποτέλεσμα να μην χάνεται κανένα θρεπτικό συστατικό και είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που επεξέργαζεται έτσι τους χυμούς της.

Πάμε όμως στο πιο ευχάριστο κομμάτι που σου υποσχέθηκα. Έχεις να επιλέξεις μέσα σε μία ποικιλία χρωμάτων που θα σε ξετρελάνουν με την πρώτη ματιά λόγω χρώματος και με την πρώτη γουλιά λόγω γεύσης. Η ποικιλία είναι μεγάλη και έτσι μπορείς να διαλέγεις είτε ανάλογα με τη διάθεση σου είτε με την ανάγκη του οργανισμού σου. Είσαι λάτρης των πράσινων κυρίως λαχανικών; Τότε σίγουρα θα λατρέψεις τους ιδιαίτερους συνδυασμούς τους που σου προσφέρουν μεγάλες ποσότητες ζωτικών βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Η βάση της κατηγορίας αυτής είναι το σπανάκι, το μήλο, το μαρούλι, ο βασιλικός και άλλα. Είναι η μεγαλύτερη σε ποικιλία κατηγορία και προσωπικά θα έλεγα με τους πιο πρωτότυπους συνδιασμούς. Αντίστοιχα το πορτοκαλί χρώμα του ουράνιου τόξου καλύπτεται με αρκετές επιλογές βασισμένες στο πορτοκάλι, στο καρότο, στο λεμόνι και άλλα που προσφέρουν στον οργανισμό βιταμίνη C και Α ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Ένα ακόμη ιδιαίτερο λαχανικό που αποτελεί τη βάση του λευκού χρώματος είναι το τζίντερ, που συνδιασμένο με διάφορα φρούτα και λαχανικά δημιουργούν ένα ελαφρύ και δροσιστικό χυμό.Τέλος το δικό μου αγαπημένο χρώμα αποτέλεσε και την μεγαλύτερη έκπληξη. Δεν περίμενα ποτέ να πιω χυμό από παντζάρι και να το απολαύσω τόσο πολύ. Οι συνδιασμοί των υλικών είναι πολλοί και εξαιρετικοί δίνοντας στον κάθε χυμό ξεχωριστό «χαρακτήρα» και χρώμα κάτι που σου δίνει όχι μόνο ενέργεια και ζωντάνια αλλά σου φτιάχνει και τη διάθεση απολαμβάνοντας ένα άρτιο προϊόν από κάθε άποψη.

Βλέπεις λοιπόν πόσο εύκολα μπορείς να καλύψεις και με το παραπάνω τις βασικές διατροφικές σου ανάγκες συνδυάζοντας χρώματα και γεύσεις με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Επιπλέον, το ουράνιο μας τόξο διευρύνεται κι άλλο καθώς μπορείς να δοκιμάσεις και τα ιδιαίτερα γάλατα που προσφέρουν. Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος. Η εταιρεία VERVE εκτός από το ότι παρέχει τα προϊόντα της σε super market και επιλεγμένα καταστήματα δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας κατ’ οίκον, προσφέροντας και διάφορα πακέτα για αποτοξίνωση.

Άντε τι περιμένεις; Κάνε την πρώτη σου παραγγελία και να είσαι σίγουρος πως δεν θα είναι η τελευταία. Στο υποσχέθηκα, θα ξαναπιστέψεις στο ουράνιο τόξο.

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.