ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Είσαι Λέων; Αυτά είναι τα 2 ζώδια με τα οποία συνδέεσαι απόλυτα

Ξεκίνησαν τα γενέθλιά σου, γλυκό μου Λιοντάρι, και ας ελπίσουμε ότι το γιορτάζεις όπως πρέπει. Με κοκτέιλ και μακροβούτια. Ή τουλάχιστον ας περάσεις τα φετινά σου γενέθλια με το καρμικό σου άλλο μισό. Αν δεν το έχεις βρει, μην το βάζεις κάτω. Παρακάτω σου λέμε ποια είναι αυτά τα 2 ζώδια με τα οποία έχεις απόλυτη χημεία και μπορείς να επικοινωνήσεις σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό δε σημαίνει ότι θα βρεις το άλλο σου (ερωτικό) μισό. Μπορεί να είναι ένας πολύ καλός φίλος ή ένας άνθρωπος που σε επηρεάζει σημαντικά. Και καλή επιτυχία.

 

Ζυγός

Τι είναι αυτό που ενώνει το Ζυγό με το Λέοντα; Το concept της αγάπης. Οι Ζυγοί λατρεύουν την αγάπη και οι Λέοντες το να είναι ερωτευμένοι. Το κοινό σημείο είναι ότι έχουν την ίδια προσέγγιση στο ρομάντζο και έχουν κοινό αίσθημα δικαιοσύνης. Αγαπούν το καλό στιλ και τη μόδα και ακόμα και αν δε συνδεθούν σε ερωτικό επίπεδο, μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό και ιδιαίτερο δέσιμο με διάρκεια στο χρόνο.

Δες κι αυτό: Το ζώδιο που δεν τρελαίνεται να κάνει διακοπές

Αιγόκερως

Ενώ συνδέεσαι με το Ζυγό μέσω της αγάπης, αυτό που σε ενώνει με τον Αιγόκερω είναι η κοινή αποφασιστικότητα. Όπως όλοι ξέρουμε, ένας Αιγόκερως δουλεύει πιο σκληρά κι από μυρμήγκι το καλοκαίρι, και αυτό είναι ένα στοιχείο που θαυμάζει πολύ ο Λέων. Σε περίπτωση που υπάρξει χημεία μεταξύ τους, μπορούν να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν αυτοκρατορίες από το μηδέν. Κράτα με να σε κρατώ ν’ ανεβούμε το βουνό.