ΘΗΛΑΣΜΟΣ

Αυτή η νύφη έχει γίνει viral για έναν λόγο που δε φαντάζεσαι

Τίποτα δε μπορεί να σταματήσει την Christina Torino-Benton από το να θηλάσει την μικρή της κόρη όταν κλαίει, ούτε καν το γεγονός ότι την ίδια εκείνη στιγμή, βρίσκεται στην εκκλησία, φοράει το νυφικό της και παντρεύεται.

Πολύ καλά διάβασες, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η μητέρα από τον Καναδά έχει γίνει viral, με τις φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να θηλάζει την 9μηνών κόρη της, Gemma.

Περίπου 15 λεπτά μετά την έναρξη της τελετής, η μικρή Gemma άρχισε να κλαίει, και φυσικά η Christina δε μπορούσε να μην της δώσει σημασία. “Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ επειδή δεν την αφήνω ποτέ να κλαίει, οπότε ήταν δύσκολο για μένα να συνεχίσω. Κοίταξα τη μητέρα μου και της είπα να μου τη δώσει. Κοίταξα τον άντρα μου ο οποίος μου χαμογέλασε, πήρα τη μικρή και κατέβασα το στράπλες νυφικό μου. Ήταν αρκετά διακριτικό και μέσα σε 5-10 λεπτά η Gemma κοιμήθηκε κι έτσι ολοκληρώσαμε την τελετή”.

 

Στη συνέχεια η Christina μοιράστηκε τη φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της, σε ένα group στο facebook που αφορά στον θηλασμό