ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο βαρετά ζώδια

Είναι άδικο να κάνουμε διακρίσεις και να δέιξουμε (σαν ρουφιάνοι) αυτά τα 3 ζώδια που μας προκαλούν βαρεμάρα, χασμουρητό και έλλειψη αδρεναλίνης, αλλά η ζωή είναι άδικη. Έτσι όπως κάποιοι είναι άπιστοι, κάποιοι λένε ψέματα και κάποιοι γίνονται βούτυρο από την πολλή ευαισθησία, έτσι υπάρχουν και εκείνοι που σε κάνουν να σκέφτεσαι «εγώ τώρα γιατί βρίσκομαι εδώ»; Ποιοι είναι; Ας μάθουμε.

 

Αιγόκερως

Εάν δε βαριέσαι με την παράθεση trivia και facts που αφορούν τη γεωγραφία και την ιστορία του τόπου σου, τότε μάλλον είσαι Αιγόκερως. Οποιοσδήποτε άλλος νορμάλ άνθρωπος κοιμάται όρθιος όταν του κάνουν μάθημα και του διδάσκουν γιατί το το φακελάκι του τσαγιού πρέπει να μένει μέσα στο νερό για συγκεκριμένο χρόνο. Το χειρότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι προκαλούν βαρεμάρα, ακόμα και όταν κάποιος τους το επισημαίνει.

Διάβασε κι αυτό: Τα 4 ζώδια που θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς στα γέλια

Ζυγός

Ο λάτρης της ισορροπίας θέλει να είναι όλα σωστά και να μη φτάνει ποτέ στα άκρα. Αυτό είναι και το πρόβλημα. Αδυνατεί να γελάσει με την ψυχή του και σε όλα βλέπει τη σοβαρή και αυστηρή πλευρά των πραγμάτων. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να ξεχάσεις την παρουσία του γιατί η βασική τάση του είναι να το παίζει passive aggressive και να κάθεται σε μία γωνιά χωρίς να μιλάει.

Υδροχόος

Δεν το δες να’ρχεται ε; Σκέφτηκες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο Υδροχόος μέσα στη λίστα με τα πιο βαρετά ζώδια. Το να είσαι «αλλοπαρμένος» όμως, δε σημαίνει ότι έχεις και κάποια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Μπορεί να κάνεις πολύ θόρυβο και να φοράς 6 χρώματα σε ένα outfit, αλλά δεν ξεγελάς κανέναν. Όταν κάτσεις να κάνεις μία κουβέντα, δεν έχεις να πεις πολλά.