ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπας κι εσύ το κεφάλι σου για να βρεις τι δώρο θα κάνεις στον καλό σου φέτος το καλοκαίρι;

Το κείμενο αυτό είναι μέρος του project "Panteio Day". Φοιτητές του Ad&PR Lab του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών βρέθηκαν μία ημέρα στο Σπίτι της 24MEDIA και εκεί πήραν brief από 8 αγαπημένα brand για να δημιουργήσουν native content.

Από την Ειρήνη Σκούφη

Σου είναι δύσκολο να βρεις το ιδανικό δώρο για το άλλο σου μισό; Η αλήθεια είναι πως όλες μας κάθε φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωπες με αυτή την «πρόκληση» πελαγώνουμε, προσπαθώντας να αγοράσουμε ένα δώρο, που θα αρέσει πραγματικά στον σύντροφο μας. Κι αυτό συμβαίνει είτε γιατί το μυαλό μας σκέφτεται αμέσως πιο κοινότυπες ιδέες, είτε γιατί θεωρούμε ότι οι διαθέσιμες επιλογές για αντρικά δώρα είναι αρκετά πιο περιορισμένες σε σχέση με εκείνες για τα γυναικεία. Μέγα λάθος κορίτσια!

 

Παρόλα αυτά, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω, προτείνοντας σου την πιο δημιουργική λύση που είμαι σίγουρη πως δεν έχεις σκεφτεί.

Δώρισε του ένα κόσμημα. Ναι, καλά διαβάζεις. Κι εξηγούμαι… Είναι γνωστό πως τα κοσμήματα ενισχύουν και αναδεικνύουν κάθε γυναικείο ντύσιμο. Το ίδιο ισχύει και για το αντρικό όμως. Δοκίμασε για μια φορά να αποφύγεις τις βαρετές ιδέες, που θα έχουν ήδη περάσει από το μυαλό του και εντυπωσίασε τον διαλέγοντας για εκείνον ένα χειροποίητο, οικονομικό κόσμημα, στο οποίο θα μπορείς να βάλεις και την προσωπική σου υπογραφή!

 

Αρχίζει να σου αρέσει (πολύ) η ιδέα, ε;

 

Ένα μεταλλικό ή ξύλινο στοιχείο σε χρώμα και σχέδιο που σου αρέσει, να κρέμεται από μεταξωτό κορδόνι, το οποίο είναι δεμένο έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα αυξομείωσης και μάλιστα, με ιδιαίτερη χάραξη πάνω στο στοιχείο. Δύσκολο να το φτιάξεις μόνη σου, εύκολο να το παραγγείλεις όμως από το www.regalis.gr ! Εκεί θα βρεις μια ευρεία γκάμα από σχέδια, χρώματα και υλικά που δεν σκουριάζουν και δεν φθείρονται, στα περισσότερα από τα οποία μπορείς να ζητήσεις τη χάραξη μιας σημαδιακής ημερομηνίας ή ενός ονόματος, χωρίς επιπλέον χρέωση! Το δώρο θα σου έρθει σε μια επιμελημένη συσκευασία, που το ταίρι σου θα ανυπομονεί να ανοίξει!

Τέλος, για σένα που ο σύντροφός σου δεν προτιμά τα κολιέ, υπάρχει και η επιλογή του -κακώς υποτιμημένου- βραχιολιού. Από μέταλλο και δέρμα, μέχρι διάφορους ημιπολύτιμους λίθους, είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτείς πολύ να διαλέξεις μόνο ένα.

 

Να λοιπόν, πώς με λίγα χρήματα, αλλά πολλή διάθεση μπορείς να δωρίσεις στον αγαπημένο σου κάτι, που αναμφίβολα θα αποτελέσει το αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας του και φυσικά, θα του θυμίζει εσένα κάθε φορά που θα το φοράει!

Όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα στη σελίδα της Regalis Collection, μαζί με άλλα πανέμορφα πραγματάκια για άντρες και γυναίκες, που αναμφισβήτητα θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά!

Ακόμα περιμένεις; Γρήγορα στο www.regalis.gr !

Δείτε όλα τα κείμενα της ενέργειας στην σελίδα http://panteio-day.24media.gr/.