ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

6,5 λεπτά στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ακούω το "Έσένα Θέλω" στο αυτοκίνητο για να μπω λίγο στο κλίμα της συνέντευξης που θα ακολουθήσει με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ωραίο μπιτάκι, χαρούμενο, δροσερό, η αλήθεια είναι ότι είναι ό,τι πιο καινούργιο έχει βγάλει, με τον δίσκο "Δεύτερη Φορά" (που κι αυτό μας αρέσει, διότι βγάζει πόνο), αλλά και διαφορετικό από τα άλλα. Πιο χορευτικό, πιο καλοκαιρινό.  

“Εσένα Θέλω κάθε μου στιγμή, να γίνεσαι στα χείλη μου φιλί,

το σώμα σου να κάνεις φυλακή, κι εγώ να μένω εκείείείείεί…”.

Πολλές τον θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά αυτός κορίτσια, θέλει την Αντζελίνα Τζολί. Το λέει και στο βίντεο. Προς το παρόν είναι μόνος, αλλά δύσκολος βρε παιδί μου. Ποια μοιάζει με την Αντζελίνα;

Δηλώνει παρορμητικός και εγωιστής, αλλά πιστός, όταν είναι καλά σε μία σχέση. Αν δεν ήταν τραγουδιστής, δεν θα το άντεχε, ενώ αν ξέχναγε τα λόγια πάνω στην πίστα, θα αυτοσχεδίαζε. Καψουρεύεται από την μία στιγμή στην άλλη και δεν μετανιώνει για τίποτα. Νιώθει τυχερός για τις θαυμάστριές του και για τον κόσμο που τον αγαπάει και τον κρατάει πάνω στην σκηνή, δέκα χρόνια τώρα.

 

Αν έχανε όλα τα λεφτά και την δόξα του, θα τραγουδούσε μόνος του και θα ξανάρχιζε από την αρχή. Το “Posidonio” είναι το δεύτερο σπίτι του και να πάτε, κορίτσια, διότι το πρόγραμμα είναι πολύ καλό, αλλά και γενικά όλοι πολύ φιλόξενοι.

Χτυπήστε και στην πόρτα στο καμαρίνι του Κωνσταντίνου.

Νοκ Νοκ. Ποιος είναι; To Ladylike!

 

 

Χόρεψε το: “Εσένα θέλω”

 

Ακούμε και το “Δεύτερη Φορά” πολλές φορές

 

 

Βίντεο και φωτογραφίες: Θοδωρής Μάρκου