ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

Το Ladylike καλεί εσένα και το παιδί σου σε μια Χριστουγεννιάτικη μέρα παιχνιδιού παρέα με το ArGOODaki

Το Σπίτι της 24MEDIA ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου για να υποδεχθεί 20 παιδιά με τους γονείς τους για μια μοναδική χριστουγεννιάτικη μέρα παιχνιδιού παρέα με το αγαπημένο μας ArGOODaki.

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί τους για 18η χρονιά και το αγαπημένο μας ArGOODaki των Goody’s Burger House. O πιο καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς αναλαμβάνει και πάλι δράση κι εμείς το γιορτάζουμε με μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη μέρα παιχνιδιού στο Σπίτι της 24MEDIA, παρέα με 20 παιδιά και το αγαπημένο ArGOODaki, το σήματα κατατεθέν των Χριστουγέννων εδώ και 18 χρόνια.

Το House Twenty Four θα ανοίξει τις πόρτες του την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11:00 για να υποδεχθεί 20 παιδάκια (4-10 ετών) με τις μαμάδες τους σε ένα μοναδικό event με παιχνίδι, άρωμα Χριστουγέννων και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Παρέα θα στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα δημιουργήσουμε την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα από διάφορες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα τη μέρα αυτή. Συγκεκριμένα, το σαλόνι του Σπιτιού μας θα μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δωμάτιο με πρωταγωνιστή τα Goody’s Burger House και το ArGOODaki, ενώ και στα υπόλοιπα δωμάτια θα έχουμε στήσει θεματικά workshops για τους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα τα workshops που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά στο Σπίτι της 24MEDIA είναι τα εξής:

Το workshop δημιουργίας στολιδιών, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα δικά τους στολίδια, όπως ακριβώς τα θέλουν χρησιμοποιώντας γκλίτερ, χρωματιστές κορδέλες και αυτοκόλλητα. Τα στολίδια που θα φτιάξουν οι μικροί μας καλεσμένοι θα έχουν περίοπτη θέση στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Το δωμάτιο του παραμυθιού, όπου μια παιδαγωγός θα διαβάζει στους μικρούς μας φίλους τα πιο όμορφα παραμύθια για παιδιά, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Το facepainting and art workshop, όπου οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ως ‘δώρο’ ένα όμορφο σχεδιάκι στα πρόσωπά τους, αφού μια animateur θα βρίσκεται εκεί για face painting, για να δημιουργεί μικρά ‘διαμαντάκια’ στα πρόσωπα των παιδιών. Στον ίδιο χώρο θα έχει στηθεί και ένα μοναδικό εργαστήρι ζωγραφικής, όπου τα παιδιά θα αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία τους στο χαρτί.

To cooking workshop όπου οι καλεσμένοι μας θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν και να ‘διακοσμήσουν’ τα πιο νόστιμα μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχέδια, πάντα με τη βοήθεια μιας σεφ.

Το playroom, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν επιτραπέζια.

Φυσικά, από τη μοναδική αυτή ημέρα δεν θα λείπουν και οι λαχταριστές λιχουδιές των Goody’s Burger House που λατρεύει κάθε παιδί.

Αν θέλεις να είσαι κι εσύ μία από τις μαμάδες που θα έρθουν με το παιδί ή τα παιδιά τους στο Σπίτι της 24MEDIA για τη Χριστουγεννιάτικη μέρα παιχνιδιού παρέα με το ArGOODaki, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα, συμπληρώνοντας και τον αριθμό των παιδιών που θα έρθουν στο event.

Σε περιμένουμε!

powered by Typeform