ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

The Bungalow Experience: Ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία παρέα με το LadyLike και τη Nuxe

Τo LadyLike και η Nuxe χαρίζουν στις αναγνώστριες του site ένα μοναδικό, διήμερο experience στο Varkiza Resort, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Η ομάδα του site παρέα με το brand που είναι συνώνυμο του καλοκαιριού, του ήλιου και της θάλασσας ετοιμάζονται να υποδεχθούν σε ένα branded bungalow, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο μπροστά στην παραλία, 100 τυχερές αναγνώστριες και τις φίλες τους (σύνολο 200 για δύο ημέρες), οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στη θάλασσα.

Οι καλεσμένες μας θα έχουν κρατημένες στο όνομά τους ξαπλώστρες για μία υπέροχη μέρα στη θάλασσα και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγούνται ανά δύο άτομα – τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής – στο bungalow και να βιώσουν το experience που θα τις περιμένει εκεί.

Τις φίλες του LadyLike θα περιμένουν ακόμη μοναδικές εκπλήξεις από τη Nuxe που θα είναι εκεί για να τους προσφέρει την αντηλιακή προστασία που χρειάζονται και να “απαντήσει” στις ανάγκες της επιδερμίδας τους.

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

To Nuxe “Face Under the Sun” Experience

Ένα ειδικά διαμορφωμένο spot για την προστασία του προσώπου (και του σώματος) από τον ήλιο, αφιερωμένο στη Nuxe θα περιμένει τις αναγνώστριες για ανακαλύψουν τα μυστικά για την προστασία της επιδερμίδας και να δοκιμάσουν τα αντηλιακά προϊόντα του brand.

Το experience θα ολοκληρωθεί με μοναδικά δώρα από τη Nuxe για τις αναγνώστριες.

Αν θες να είσαι κι εσύ μία από τις 100 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το “Bungalow Experience” του Ladylike.gr και θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία by the beach, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Επίλεξε την ημέρα που θες, δήλωσε συμμετοχή και καλή επιτυχία!