ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

The Bungalow Experience: Το LadyLike και η NIVEA σε καλούν στην πιο καλοκαιρινή εμπειρία

Τo Ladylike.gr και η NIVEA γιορτάζουν για το καλοκαίρι με ένα μοναδικό, διήμερο experience στο Varkiza Resort, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου, από τις 10:00 μέχρι τις 18:00. Η ομάδα του site παρέα με το brand που είναι συνώνυμο της ομορφιάς και της περιποίησης ετοιμάζονται να υποδεχθούν σε ένα branded bungalow, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο μπροστά στην παραλία, 100 τυχερές αναγνώστριες και τις φίλες τους (σύνολο 200 για δύο ημέρες), οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν “βουτιά” στο καλοκαίρι και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Οι καλεσμένες μας θα έχουν κρατημένες στο όνομά τους ξαπλώστρες για μία υπέροχη μέρα στη θάλασσα και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγούνται ανά δύο άτομα – τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής – στο bungalow και να βιώσουν το experience που θα τις περιμένει εκεί.

Τις φίλες του Ladylike θα περιμένουν ακόμη μοναδικές εκπλήξεις από τη NIVEA που θα είναι εκεί για να ενημερώσει τις αναγνώστριες για τη νέα σειρά περιποίησης σώματος NIVEA Naturally Good

Όλοι όσοι θα βρεθούν στο Varkiza Resort θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβληθεί σε self test και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση αρνητικού self test μπαίνοντας στην παραλία.

To NIVEA “Skincare, We Do Care” Experience

Στο bungalow που θα είναι αφιερωμένο στο brand, οι αναγνώστριες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την νέα – βιώσιμη – σειρά περιποίησης σώματος NIVEA Naturally Good η οποία περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης* σε συσκευασία που είναι φιλική προς το περιβάλλον.

*Συστατικά που προέρχονται από τη φύση και διατηρούν περισσότερο από το 50% της φυσικής τους κατάστασης μετά την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου και του νερού.

Στο dedicated bungalow οι αναγνώστριες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τις τέσσερις διαφορετικές Naturally Good επιλογές καθώς κάθε προϊόν έχει ένα βιολογικό συστατικό το οποίο συλλέγει η NIVEA από όλο τον κόσμο.

Αν θες να είσαι κι εσύ μία από τις 100 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το “Bungalow Experience” του Ladylike.gr και θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία by the beach, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Επίλεξε την ημέρα που θες, δήλωσε συμμετοχή και καλή επιτυχία!

*Συστατικά που προέρχονται από τη φύση και διατηρούν περισσότερο από το 50% της φυσικής τους κατάστασης μετά την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου και του νερού.