ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

The Bungalow Experience: Το Ladylike.gr και το TRESemmé σε καλούν στην πιο καλοκαιρινή εμπειρία

Το Ladylike.gr και το TRESemmé γιορτάζουν το καλοκαίρι με ένα διήμερο summer experience στο Varkiza Resort το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. Η ομάδα του site, παρέα με τη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling και ταυτόχρονα επίσημο συνεργάτη στο NYFW για πάνω από 10 έτη, ετοιμάζονται να υποδεχθούν σε ένα branded bungalow, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο μπροστά στην παραλία, 100 τυχερές αναγνώστριες και τις φίλες τους (σύνολο 200 για δύο ημέρες), οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Οι καλεσμένες μας θα έχουν κρατημένες στο όνομά τους ξαπλώστρες για μία υπέροχη μέρα στη θάλασσα και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγούνται ανά δύο άτομα – τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής – στο bungalow και να βιώσουν το experience που θα τις περιμένει εκεί.

Τις φίλες του Ladylike θα περιμένουν ακόμη μοναδικές εκπλήξεις από το TRESemmé που θα είναι εκεί για να αλλάξει για πάντα τον τρόπο που δείχνουν τα μαλλιά σου και να σου δώσει όχι μόνο τα πιο stylish hair looks όπως αυτά που βλέπεις στα shows των μεγαλύτερων οίκων στον κόσμο αλλά και υγεία, λάμψη και φροντίδα.

Το TRESemmé experience

Το TRESemmé θα έχει το δικό του bungalow στο Varkiza Resort. Το bungalow του TRESemmé είναι κομβικής σημασίας μιας και μιλά για το καλοκαίρι μας και την περιποίηση που χρειαζόμαστε. Εκεί, οι καλεσμένες μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν tips και ειδικά πως θα πετύχουν το επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά τους και μόνες τους στο σπίτι και φυσικά να απολαύσουν λίγες στιγμές φροντίδας από τo TRESemmé Team που θα είναι εκεί για να τους φτιάξουν ένα καλοκαιρινό χτένισμα.

Το TRESemmé experience περιλαμβάνει τρία steps.

Step 1: Οι καλεσμένες ανακαλύπτουν στο entrance ένα goodie bag.

Step 2: Επισκεπτόμενες το bungalow του TRESemmé έχουν τη δυνατότητα να μάθουν μυστικά για την περιποίηση των μαλλιών τους από experts του brand.

Step 3: Οι δύο καλεσμένες έχουν στην συνέχεια να αφεθούν στα χέρια των ειδικών και να κάνουν ένα γρήγορο καλοκαιρινό look στο μαλλί τους.

Αν θες να είσαι κι εσύ μία από τις 100 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το “Bungalow Experience” του Ladylike.gr, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

powered by Typeform