ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

The Bungalow Experience: Το Ladylike.gr και το NIVEA SUN σε καλούν στην πιο καλοκαιρινή εμπειρία

To Ladylike.gr και το NIVEA SUN γιορτάζουν το καλοκαίρι με ένα μοναδικό, διήμερο experience στο Varkiza Resort, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουνίου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. Η ομάδα του site παρέα με το brand που είναι συνώνυμο του καλοκαιριού, του ήλιου και της θάλασσας ετοιμάζονται να υποδεχθούν σε ένα branded bungalow, στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο μπροστά στην παραλία, 100 τυχερές αναγνώστριες και τις φίλες τους (σύνολο 200 για δύο ημέρες), οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν “βουτιά” στο καλοκαίρι.

Οι καλεσμένες μας θα έχουν κρατημένες στο όνομά τους ξαπλώστρες για μία υπέροχη μέρα στη θάλασσα και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγούνται ανά δύο άτομα – τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και προσωπικής υγιεινής – στο bungalow και να βιώσουν το experience που θα τις περιμένει εκεί.

Τις φίλες του Ladylike θα περιμένουν ακόμη μοναδικές εκπλήξεις από το NIVEA SUN που θα είναι εκεί για να τους προσφέρει την αντηλιακή προστασία που χρειάζονται και να “απαντήσει” στις ανάγκες της επιδερμίδας τους.

To NIVEA SUN Experience

Η beauty editor του Ladylike.gr, Βιβή Αγγελάκη θα είναι η hostess του NIVEA SUN experience. Η Βιβή θα περιμένει τις καλεσμένες στο bungalow που θα είναι αφιερωμένο στο brand για να τους δώσει τα δικά της μυστικά και tips για την προστασία από τον ήλιο.

Παράλληλα, οι experts του NIVEA SUN θα εξηγούν στις αναγνώστριες που θα επισκέπτονται το bungalow σε τρία βήματα:

Step 1: Την αντηλιακή προστασία για το σώμα, μέσα από τα προϊόντα NIVEA SUN με χρήσιμες πληροφορίες για τον ήλιο και την προστασία που χρειαζόμαστε.

Step 2: Την αντηλιακή προστασία για το πρόσωπο, με χρήσιμες πληροφορίες και tips για τα προϊόντα τους.

Step 3: Την προστασία μετά τον ήλιο, μέσα από τα After Sun προϊόντα NIVEA SUN.

Το experience θα ολοκληρωθεί με μοναδικά δώρα από το NIVEA SUN για τις αναγνώστριες.

Αν θες να είσαι κι εσύ μία από τις 100 τυχερές που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για το “Bungalow Experience” του Ladylike.gr, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

powered by Typeform