ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SPONSORED

Philips Home Fashion: Η Philips και η Ζενεβιέβ μας προσκαλούν σε έναν ανατρεπτικό διαγωνισμό

Η περίοδος που ζούμε είναι ιδιαίτερη και όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε σε μία νέα πραγματικότητα. Πλέον, οι ώρες που περνάμε στο σπίτι είναι πολλές, αφού οι μετακινήσεις μας είναι περιορισμένες. Μένουμε περισσότερο σπίτι, δουλεύουμε από το σπίτι, απολαμβάνουμε πιο συχνά δείπνα με φίλους στο σπίτι, ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας είναι το σπίτι μας. Η νέα πραγματικότητα και καθημερινότητα δημιουργείται μέσα από το home living. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της εποχής αυτής που διανύουμε είναι ότι πλέον δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην καθαριότητα και την απολύμανση ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα ρούχα και τις μάσκες μας.

Παράλληλα, το τηλεοπτικό και digital landscape έχει δώσει μεγάλο focus στη Μόδα! Εκπομπές όπως το GNTM, My Style Rocks, Shopping Star κλπ. προκαλούν συζητήσεις και στα Social Media. Έχοντας όλα τα παραπάνω υπόψη μας, θέλουμε να δημιουργίσουμε ένα activation που θα συζητηθεί, θα προκαλέσει μεγάλο engagement του κοινού και θα βοηθήσει στο χτίσιμο των προϊοντικών χαρακτηριστικών της κατηγορίας Garment και των Hero Products.

Αυτή την ιδιαίτερη περίοδο όμως έχουμε ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ασχοληθούμε με την εμφάνισή μας και να την προσαρμόσουμε στη νέα πραγματικότητα. Η Philips έρχεται με μια ιδιαίτερη και fashion πρόταση να προτρέψει τους καταναλωτές να αντιμετωπίσουν αισιόδοξα τη νέα αυτή πραγματικότητα και να την κάνουν πιο ευχάριστη. Πως; Δημιουργώντας ένα ανατρεπτικό fashion διαγωνισμό με ένα από τα πιο ανατρεπτικά και πολυσυζητημένα πρόσωπα της μόδας! Την Ζενεβιέβ Μαζαρί!

Η Philips και η Ζενεβιέβ προσκαλούν τους καταναλωτές στο διαγωνισμό Philips Home Fashion. Οι καταναλωτές συμμετέχοντας στον διαγωνισμό θα μάθουν tips για το ντύσιμό τους μέσα στο σπίτι, την ευκολία χρήσης και τα μοναδικά πλεονεκτήματα που έχει το σύστημα σιδερώματος PerfectCare Elite Plus GC9682 της Philips και θα μπορούν να μπουν σε κλήρωση για να το κερδίσουν.

Ο διαγωνισμός θα γίνει μέσω fb app https://philipshomefashion.gr/ όπου θα βλέπουμε 3 videos (για το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ) με τη Ζενεβιέβ να δίνει συμβουλές για το τι να φορέσουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και αν είμαστε στο σπίτι. Αφήστε λοιπόν τις πιτζάμες σας στην άκρη, νιώστε θεές με τα ρούχα σας και μπείτε στον Philips Home Fashion Διαγωνισμό!