ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε ημερήσιες κάρτες για το χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Το Cosmo.gr σας προσφέρει 15 διπλές ημερήσιες κάρτες σκι που θα ισχύουν για Σαββατοκύριακο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής

 

Σαν τα Καλάβρυτα, δεν είναι πουθενά. Αν λατρεύετε το σκι, αν προτιμάτε κόλπα με snowboard, ή απλά θέλετε μια αναζωογονητική απόδραση στη φύση, τα Καλάβρυτα είναι ο καταλληλότερος προορισμός.

Μόνο 200 χλμ. απο την Αθήνα και εύκολα προσβάσιμο από όλη την Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, σας εγγυάται αξέχαστες εμπειρίες.

Πίστες για όλα τα επίπεδα, για σκι και snowboard, με αποκορύφωμα τον υψηλότερο αναβατήρα της Ελλάδας τη Στύγα που σας ανεβάζει στα 2.340 μ και τη μεγαλύτερη χιονοδρομική πίστα μήκους 3.200 μ.

Βρίσκεται στο Χελμό, ένα  βουνό με μεγάλη ιστορία που ξεκινά από τη μυθολογία.

Το μεγαλύτερο SNOW PARK της Ελλάδας, για άλματα στο μπαλόνι Funbag και τρικς που θα σας ξετρελάνουν (και δωρεάν για όλους, με το απλό εισιτήριο χιονοδρομίας)

Τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες SNOW BUS Kalavrita που εξασφαλίζουν πολύ οικονομική μετάβαση για μονοήμερες εκδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο, με αφετηρία την Αθήνα (15 ευρώ με επιστροφή) και την Κόρινθο.