ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”

Με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της παράστασης, οι Θεατρικές Σκηνές επεκτείνουν το διάστημα προβολής των παραστάσεων δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους θεατρόφιλους να απολαύσουν την παραγωγή της χρονιάς.

Η θεατρική εκδοχή του «Μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη που έχει ενθουσιάσει το κοινό με 80 sold-out παραστάσεις, με περισσότερους από 120.000 θεατές, παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου 2019 και το Ladylike σου δίνει τη δυνατότητα να την παρακολουθήσεις την Πέμπτη 31/1 στις 20:30. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις.

Ο Σταμάτης Φασουλής αποτυπώνει την ατμόσφαιρα μίας ανυπέρβλητης εποχής, μεταφέροντάς μας 130 χρόνια πίσω στα παράλια της Μικράς Ασίας και ζωντανεύοντας τη ζωή και τη δομή μίας κοινωνίας ιδιαίτερης, που αποτέλεσε ιστορικό πρότυπο και βάση για όλες τις ερχόμενες γενιές.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη στο ρόλο της Ευθαλίας, η Σμαράγδα Καρύδη στο ρόλο της Κατίνας, που μαγεύει τους Μέμο Μπεγνή – Κωνσταντίνο και Μελέτη Ηλία – Σύριο Καραμάνο και η Νικολέττα Βλαβιανού στο ρόλο της Φούλας.

Στον ρόλο της μάγισσας Αττάρτης, η κυρία Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 25/1 και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά με μήνυμα.