ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε το βιβλίο «Επικίνδυνες Φιλίες», των Liv Constantine

Ορισμένες γυναίκες παίρνουν τα πάντα. Κάποιες άλλες απλώς ό,τι αξίζουν! Αν θέλεις να είσαι εσύ μία από τις 5 τυχερές που θα κερδίσουν το βιβλίο «Επικίνδυνες Φιλίες», τότε συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα:

 

Η Άμπερ έχει βαρεθεί να είναι ένα τίποτα. Αξίζει περισσότερα – ακριβά σπίτια στα πιο σημαντικά μέρη του κόσμου, φανταστικά ταξίδια, λιμουζίνα με αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα, νταντάδες και υπηρέτριες στις προσταγές της, επώνυμα ρούχα και κοσμήματα. Ο φθόνος της για τις ζωές των άλλων θα μπορούσε να την τρώει ζωντανή… αν δεν είχε σχέδιο. Η Δάφνη ζει σε έναν ευτυχισμένο γάμο με δύο παιδιά. Για τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς της είναι η πιο τυχερή γυναίκα στη Νέα Υόρκη, έχει ό,τι θέλει, πλούτη, δύναμη και, το σημαντικότερο, έναν γοητευτικό και πλούσιο άντρα που τη λατρεύει. Αλλά για την Άμπερ δεν ήταν τόσο δύσκολο να την πλησιάσει – με ένα άσχημο κούρεμα, ένα ζευγάρι γυαλιά και την έκφραση της ήττας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της γίνεται το άχαρο κορίτσι που η Δάφνη έχει τόσο ανάγκη να σώσει. Τέτοιες φιλίες όμως μπορεί να αποδειχτούν πολύ επικίνδυνες…

« Ο θηλυκός Ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ θα σας συναρπάσει. » – The Skimm
« Διαβολικές ανατροπές και σκοτεινά μυστικά σε ένα φρέσκο και εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ .» – People

Το Λιβ Κονσταντίν είναι το ψευδώνυμο των αδελφών Λιν Κονσταντίν και Βάλερι Κονσταντίν. Τις χωρίζουν τρεις Πολιτείες, περνούν πολλές ώρες στο FaceTime και τα ηλεκτρονικά τους μηνύματα παίρνουν φωτιά. Η ικανότητά τους να επινοούν σκοτεινές ιστορίες οφείλεται –όπως αναφέρουν οι ίδιες– στις αφηγήσεις της Ελληνίδας γιαγιάς τους. Ήδη τα Amazon Studios ετοιμάζουν τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο βιβλίο. Περισσότερα γι’ αυτές θα βρείτε στο: livconstantine.com.