ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε το ολοκαίνουριο σύστημα σιδερώματος Stirella της De’Longhi

Ένα ρούχο κακοσιδερωμένο είναι ένα ασιδέρωτο ρούχο. Και όποια σέβεται τον εαυτό της δεν κυκλοφορεί ποτέ με μία τσαλακωμένη εμφάνιση. Όσο ποιοτικό, ακριβό και κομψό κι αν είναι αυτό που φοράς, αν δεν έχει περαστεί με το σωστό σίδερο, χάνει σοβαρούς πόντους.

Αυτά τα προβλήματα βέβαια δεν τ’αντιμετωπίζεις αν έχεις εναποθέσει το ατσαλάκωτο των ρούχων σου σ’ ένα σύστημα σιδερώματος Stirella της De’Longhi.

Η νέα σειρά Stirella De’Longhi συνδυάζει τέλεια σχεδιασμό και λειτουργικότητα, γεμίζει με ατμό σε μόλις δύο λεπτά, τον απελευθερώνει με πίεση 6 bar στο ανοξείδωτο boiler για επαγγελματικά αποτελέσματα, εκπέμπει ατμό κάθετα για σιδέρωμα κουρτινών, κουστουμιών, παλτό, κτλ, καθαρίζει εύκολα, δεν κολλάει ποτέ πάνω στο ύφασμα και είναι και eco friendly, αφού εξοικονομεί ενέργεια και νερό έως και 35% για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Μπες στον διαγωνισμό και διεκδίκησε το νέο υπερ-σύστημα σιδερώματος Stirella Refill VVX1847 της De’Longhi που κάνει τα ρούχα πιο κολαριστά κι από εκείνα που παίρνεις από το στεγνοκαθαριστήριο.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής

Αυτά κι άλλα πολλά ευχάριστα κάνει το νέο σύστημα σιδερώματος Stirella De’Longhi και στιγμές είναι να απορείς πώς είναι δυνατόν κάτι που σου φαινόταν μέχρι τώρα η μεγαλύτερη αγγαρεία του κόσμου να γίνεται πλέον παιχνιδάκι στα χέρια σου.

Τα χαρακτηριστικά

Συνεχόμενο γέμισμα δοχείου νερού για απεριόριστη αυτονομία 

Έτοιμος ατμός σε 2 μόνο λεπτά

Παραγωγή ατμού 120 gr/min

200gr μέγιστη παραγωγή ατμού

Πλάκα DUAL INOX

6 bar πίεση στο boiler που εγγυώνται επαγγελματικά αποτελέσματα

Eco Optimal Steam: για εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας και νερού έως και 35% για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αποτελεσματικότητα

Βαλβίδα καθαρισμού boiler: επιτρέπει τον λεπτομερή καθαρισμό του boiler

Boiler από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο

Ενσωματωμένο δοχείο νερού χωρητικότητας 1,1lt

Εργονομικό κουμπί εκπομπής ατμού για χρήση από δεξιόχειρες & αριστερόχειρες

Κάθετη εκπομπή ατμού για σιδέρωμα κουρτινών, κουστουμιών, παλτό κ.α.

Σύστημα κλειδώματος σίδερου στη βάση του συστήματος για ασφαλή μεταφορά

Θερμοστάτης ασφαλείας

Ισχύς: 2200W