ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 10+1 συλλεκτικά δώρα του βιβλίου “Ουρανόεσσα”

''Συναρπαστικό μυθιστόρημα - σε ταξιδεύει, σε μαγεύει, σε μαθαίνει". Με αυτά τα λόγια η συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη περιγράφει το νέο και κατά σειρά τέταρτο βιβλίο του Κώστα Κρομμύδα "Ουρανόεσσα".

Πρόκειται για μια ιστορία η οποία έχει κεντρικό πρόσωπο τον Ανδρέα Στάη. Παλιά αρχαιολόγο, σήμερα ερευνητή της Ιντερπόλ, ο οποίος ταξιδεύει προς το νησί που καλύπτει με αναπάντητα ερωτήματα το παρελθόν της οικογένειας του. Το όνομα του βιβλίου δεν είναι τυχαίο. Ουρανόεσσα είναι αυτή που είναι γεμάτη ουρανό ή αυτή που ανήκει στον ουρανό. Αυτή την ονομασία έχει χρησιμοποιήσει για τη Σαμοθράκη ο Θρακιώτης ζωγράφος Γιάννης Μητράκας.

Όλα τα παραπάνω, ξέρουμε ότι σε κάνουν να θες να πάρεις το βιβλίο αυτό στα χέρια σου και γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Σου δίνουμε τη δυνατότητα να το κερδίσεις μαζί με συλλεκτικά δώρα! Οι πιθανότητες να είσαι τυχερή είναι πολλές, γιατί η κλήρωση που τρέχουμε με τις εκδόσεις Διόπτρα, έχει 11 δώρα! Αναλυτικά:

1 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ

 

Αυτή η χειροποίητη δερμάτινη τσάντα είναι ειδικά κατασκευασμένη από την Realize Italy για την “Ουρανόεσσα”, αξίας 500 ευρώ και με κεντημένο το όνομα της στο πλάι. Είναι συλλεκτική και ιδανική για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σου – ευρύχωρη και σε υπέροχο χρώμα.

5 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΣΕΤΙΝΕΣ

Αυτή η συλλεκτική θήκη του βιβλίου, κατασκευάστηκε από την Realize Italy και είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στη βιβλιοθήκη σου.

5 ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

 

Ο δημιουργός κοσμημάτων Nikolaos Αthens εμπνεύστηκε από την “Ουρανόεσσα” και δημιούργησε αυτό το μοναδικό δαχτυλίδι!

Μπες στον διαγωνισμό με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς!

Δήλωσε συμμετοχή και καλή επιτυχία.

 

*Οι νικητές που είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Διόπτρα (ΣΤΟΑ του βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, 210 3300774) ενώ οι κάτοικοι της περιφέρειας θα παραλάβουν το δώρο τους με courier.