ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γλυκός διαγωνισμός: Κέρδισε 50 cupcakes από το The Sweet Spot

Αν δεν δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να προτείνουμε τίποτα. Τέτοια κορίτσια είμαστε εμείς οπότε πρώτα επισκεφθήκαμε το The Sweet Spot και μετά σας καλούμε στον πιο σοκολατένιο διαγωνισμό που έχετε ποτέ δει.

Η διαδικασία είναι απλή. Πιάσε συναίσθημα καψούρας, βρες την πιο χαρακτηριστική ατάκα από το ελληνικό πεντάγραμμο και συμπλήρωσέ την στη φόρμα συμμετοχής. Το δώρο σου; Μια τυχερή θα κερδίσει 50 λαχταριστά cupcakes κανονικού μεγέθους από το The Sweet Spot.

Υπάρχει μπέρδεμα; Το κάναμε και εμείς. Φωτογραφηθήκαμε στο Παγκράτι με τις δικές ατάκες καψούρας. Πάρτε μία ιδέα.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 21/10. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί στη σελίδα του Ladylike.gr στο Facebook

The Sweet Spot

Τις ξεχωριστές και χαρούμενες στιγμές στη ζωή, πιστεύουμε ότι πρέπει να τις βιώνουμε και να τις γευόμαστε απολαυστικά και να τις μοιραζόμαστε απλόχερα για να τις θυμόμαστε για πάντα! Για αυτές τις ευτυχισμένες  στιγμές δημιουργήσαμε το ”The Sweet Spot”, ένα εργαστήρι γεύσεων και ιδεών.

 

 Ζήσαμε σαν οικογένεια για πολλά χρόνια σε διάφορες χώρες, ψάχνοντας πάντα για καινούργιες γευστικές απολαύσεις, συλλέγοντας αγαπημένες συνταγές, αναζητώντας πρωτοποριακά εδέσματα, την προέλευσή τους, τα πιο αγνά υλικά και θαυμάζοντας την άψογη παρουσίασή τους.

Έτσι, όταν επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα, αποφασίσαμε μαμά και κόρη να διοχετεύσουμε τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες δημιουργώντας καινούριες συνταγές για μας και τους φίλους μας και καταλήξαμε σε ένα μικρό θησαυρό, που θελήσαμε να μοιραστούμε με περισσότερο κόσμο.

Και κάπως έτσι ξεκίνησε το The Sweet Spot. Στο εργαστήριό μας στη Νέα Φιλοθέη δημιουργούμε καθημερινά κάτι το εντελώς ξεχωριστό για οποιαδήποτε εκδήλωση (γενέθλια, βάφτιση, γάμος, δεξίωση, μπάτσελορ πάρτυ, baby shower, εταιρικές εκδηλώσεις) και η πόρτα μας είναι μονίμως ανοιχτή.

 

Σας περιμένουμε να περάσετε να γνωριστούμε, να μας ενημερώσετε για ότι σχεδιάζετε και να σας προτείνουμε δημιουργικές ιδέες, φροντίζοντας για την άψογη υλοποίησή τους.

Παράλληλα στα καταστήματά μας στην Κηφισιά και το Χαλάνδρι μπορείτε να βρείτε γευστικές λιχουδιές, όπως τα γνωστά πια cupcakes μας, αλλά και εντυπωσιακές τούρτες από ζαχαρόπαστα, cookies, pops, παγωτά, ατομικά και οικογενειακά επιδόρπια αλλά και έξυπνες ιδέες για δώρα.

*Η νικήτρια θα μπορέσει να παραλάβει το δώρο της (και τί δώρο) είτε από το κατάστημα της Κηφισιάς είτε του Χαλανδρίου.

 

Πληροφορίες

Εργαστήριο: Γ. Μπάκου 42, Ν. Φιλοθέη 11524,

Τηλ:210-6990590 Φαξ:210-6990594

Κατάστημα Κηφισιάς: Κασσαβέτη 4, 210-8013432

Κατάστημα Χαλανδρίου: Α. Παπανδρέου 39, 210-6894290