ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Έλα να φωτογραφηθούμε, darling! Ο πιο απολαυστικός διαγωνισμός είναι στο LadyLike!

Photo by Kid Circus on Unsplash

Σαπουνόφουσκες, φώτα και η δροσιά του νέου Lipton Sparkling Ice Tea στην πιο αναζωογοννητική, επαγγελματική φωτογράφιση.

Έχεις φωτογραφηθεί ποτέ επαγγελματικά; Και, για να σε προλάβουμε, δεν εννοούμε στον γάμο ή στη βάπτιση του παιδιού σου! Μιλάμε για μια επαγγελματική φωτογράφιση, σε στούντιο, με καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες του χώρου να βρίσκονται πλάι σου. Αν όχι, η 24MEDIA και η Lipton σου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχεις στην πιο fun και bubbly φωτογράφιση.

Στις 5 Μαΐου, 10 τυχεροί αναγνώστες, παρέα με 3 δημοσιογράφους της 24MEDIA φωτογραφίζονται σε studio με τις σαπουνόφουσκες να είναι το σημείο αναφοράς της φωτογράφισης. Δήλωσε συμμετοχή και έλα παρέα με έναν/ μία φίλο/η σου για να ζήσετε μαζί την ξεχωριστή αυτή εμπειρία. Παράλληλα, θα βρίσκεστε στους πρώτους που θα απολαύσουν τον αναπάντεχο και απολαυστικό συνδυασμό των φυσαλίδων με τη διαχρονικά αγαπημένη γεύση του Lipton Ice Tea. 

Λεμόνι, Ροδάνικο ή Λεμόνι χωρίς ζάχαρη; Επίλεξε την αγαπημένη σου γεύση Lipton Sparkling Ice Tea και βγάλε τις πιο fun φωτογραφίες. Δήλωσε συμμετοχή στην ειδική φόρμα, που θα βρεις παρακάτω: