ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Charlie’s Angels: Κέρδισε στον διαγωνισμό και γίνε “άγγελος” για μια βραδιά

Ποια ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες «άγγελος»; Ότι μπορούν να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου και να σου ανήκει μια ολόκληρη βραδιά;

Και πως αυτή τη συγκεκριμένη βραδιά θα την περάσεις παρέα με τις αγαπημένες σου φίλες καλεσμένη σε μια περιπέτεια γένους θηλυκού σε επίσημη πρεμιέρα, πρώτη απ’ όλους, έχοντας αποκλειστικά δώρα της ταινίας και φορώντας ένα ζευγάρι άνετα και classy παπούτσια;

Μήπως αν όλες οι παραπάνω προτάσεις μπουν στη σωστή σειρά, μπορούν να φτιάξουν το καλύτερο δώρο;

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας της Sony Entertainment «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», η Feelgood Entertainment σε συνεργασία με το Ladylike.gr, σου προσφέρουν την ευκαιρία να ζήσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Μπορείς να είσαι εσύ η νικήτρια που μαζί με δύο φίλες σου, θα μπείτε σε ένα ταξί όπου θα σας περιμένουν συλλεκτικά δώρα της ταινίας για να σας βάλουν στο κλίμα ενός «αγγέλου» και όχι μόνο.

Πριν βρεθείτε στον κινηματογράφο, θα κάνετε μια στάση σε ένα κατάστημα Nak Shoes για να αποκτήσεις εσύ και οι φίλες σου από ένα ζευγάρι υπέροχα και άκρως θηλυκά και δυναμικά παπούτσια της επιλογής σας από τις συλλογές Steve Madden ή Nak Private Label. Τελευταία στάση η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στον κινηματογράφο Αθήναιον (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 124).

Πώς και πότε θα συμβεί αυτό;

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, που πλησιάζει επικίνδυνα. Οπότε, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής παρακάτω και λάβε μέρος στον πιο περιπετειώδη διαγωνισμό. Η νέα ταινία «Οι Άγγελοι του Τσάρλι» έρχεται για να ανανεώσει τον παλιό μύθο και να δυναμώσει το girl power ενός περιπετειώδους franchise που ήρθε για να μείνει.

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ θα κυκλοφορούν στους κινηματογράφους από τις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood.

 

Σύνοψη ταινίας

H Elizabeth Banks κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι, που αναλαμβάνουν δράση το ερχόμενο φθινόπωρο. Η Kristen Stewart, η Naomi Scott, και η Ella Balinska δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charlis Townsend, όπου οι έρευνές του έχουν εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Δήλωσε συμμετοχή και καλή επιτυχία!

powered by Typeform